• 26 Απριλίου 2024,

Χειμώνας είναι θα περάσει …

 Χειμώνας είναι θα περάσει …

Και να το καλοκαίρι ήτανε κάπως και πέρασε με κάποιες δυσκολίες ο χειμώνα που έρχεται θα είναι χειρότερος και δεν θα περάσει με τίποτα.

Σας τα γράφω αυτά γιατί το καλοκαίρι οτι δυσκολίες και να αντιμετώπιζες στην διάρκεια της ημέρας πήγαινες το μεσημέρι για μπάνιο έβλεπες τα φιδίσια κορμιά με τα μικροσκοπικά μαγιό και τα ξεχνούσες όλα , τουλάχιστον μέχρι την επομένη το πρωί.

Τώρα που θα χειμωνιάσει και θα είμαστε σπίτι δουλειά και δουλειά σπίτι χωρίς τις παραλίες και τα κουβαδάκια να δούμε πως θα την βγάλουμε.

Που λέει και το τραγούδι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ και ΧΕΙΜΩΝΕΣ περιμένω να φανείς.

Τέλος πάντων να ξέρετε οτι θα περάσει και αυτός ο χειμώνας όπως περάσανε τόσοι άλλοι απλά αυτός θα μας ΄δυσκολέψει ακόμα περισσότερο δίοτι θα είναι χειμώνα υπο συνθήκες οικονομικής τρομοκρατίας.

Κρίση “επιθετικότητας” απο τον Τόμσεν

Κατα τα άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα όταν θα έρθει η ανατολή του ήλιου μετά το βαθύ σκοτάδι που ζούμε εδώ και αρκετούς ΄μήνες γιατί εδώ και αρκετούς μήνες είμαστε σε περίοδο σκότους οικονομικής που μας έχει φέρει τα πάνω – κάτω.

Ξεχάσαμε και αυτά που ξέραμε και αυτά που νομίζαμε οτι ξέραμε.

Ο Στουρνάρας λέει προχθές το βράδυ κόντεψε να ρίξει κεφαλιά στον Τόμσεν που χωρίς λόγο και αιτία γύρισε την συζήτηση για τα μέτρα των 11,5 δις 15 μέρες πίσω αφού άρχισε να τα αμφισβητεί όλα.

Μέχρι και οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ έπαθαν πλάκα με το “γύρισμα” του Τόμσεν που πάνω που είπαμε να τα βάλουμε σε μια σειρά άρχισε να μας τα λέει κινέζικα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο δικός μας ο Στουρνάρας και να είναι σε φάση να τον χυμήξει τον Τόμσεν που μου δίνει την εντύπωση οτι είναι ο χαρακτηριστικός κερατάς άνδρας που είναι όλη την μέρα στην δουλειά και στα εκτός έδρας και η γυναίκα του είναι αβέρτα στα χαλβέτ.

Η γυναίκα έχει βαρεθεί να τον περιμένει και βρήκε αλλού νερό.

Σε άλλη πηγή.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι ο κύριος αυτός κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα αφού η αδιαλλαξία του οδήγησε προς στιγμήν σε ένταση και αδιέξοδο.

Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποσύρθηκαν στα ιδιαίτερα γραφεία τους και οι δύο και η συζήτηση συνεχίστηκε όταν ηρεμήσαν αμφότεροι.

Μακάρι να βρεθεί μια λύση γιατί όσο δεν τα βρίσκουν αυτοί τόσο θα ζορίζουν εμάς που είμαστε αυτοί που πληρώνουμε τον βαρκάρη.

Αυτοί αποφασίζουν και μαλώνουν αμα λάχει, και εμείς πληρώνουμε.

Εμάς μας έχουν μόνο για να πληρώνουμε.

Η σωτηρία του ΜΑΤΕΟ έχει ονοματεπώνυμο

Το άλλο μεγάλο θέμα που παίζει είναι ο γάμος της Μενεγάκη με τον ΜΑΤΕΟ που ΄σύμφωνα με έγκυρες πληοροφίες θα πρέπει να το πήρε τελικά το κορίτσι.

Τέτοιο κορίτσι με προίκα αφάγωτη πως να μην το πάρεις ;

Για τον ΜΑΤΕΟ ο γάμος αυτός θα πρέπει να ήτανε λαχείο αφού ο άνθρωπος με τα λεφτά της Μενεγάκη έκανε ανακαίνιση όλο το ξενοδοχείο του και πλέον η μονάδα του είναι απο τις πιο σύγχρονες της Άνδρου.

Λαχείο για τον ΜΑΤΕΟ η σχέση του με την Μενεγάκη και ο ενδεχόμενος γάμος του που θα τον σώσει στην κυριολεξία.

Εγώ είμαι μαζί με τον ΜΑΤΕΟ που βρήκε την Μενεγάκη και καθάρισε.

Αν είστε μάγκες και εσείς βρείτε μια Μενεγάκη για να καθαρίσετε.

Πρώτοι στο σέξ οι έλληνες σε όλη την Ευρώπη

Οι έλληνες μπορεί σε όλες τις έρευνες να είναι τελευταίοι αλλα στο σέξ είναι πρώτοι αφού σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε κάνουν πιο συχνά απο όλους σέξ και είναι πρωταθλητές και στους οργασμοιύς.

Για αυτό και μας ζηλεύουν οι ανοργασμικοί και ανέραστοι Γερμανοί και Άγγλοι.

Οτι δεν φθάνεις το ζηλεύεις και το πολεμάς.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός το Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης