Χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων το ματς με Σουφλί – Συζήτηση για την… αμυντική λειτουργία

 Χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων το ματς με Σουφλί   – Συζήτηση για την… αμυντική λειτουργία

Το φιλικό με τον Έβρο Σουφλίου, ήταν χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Φυσικά η ήττα δεν είναι καταστροφή. Προς θεού. Ένα φιλικό προετοιμασίας, πάντοτε σε βάζει σε σκέψεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Ας δούμε τα θετικά και τα αρνητικά.

*Τα θετικά με το Σουφλί

1) Η ποιότητα ορισμένων στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κάνει… μπαμ. Με μια- δυο ατομικές ενέργειες μπορούν να ξεκλειδώσουν οποιαδήποτε άμυνα.

2) Η ταχύτητα κοντά στην περιοχή, είναι κάτι που άρεσε. Οι φάσεις που δημιούργησε ο ΑΟΚ, ήταν από γρήγορες ενέργειες.

3) Για πρώτη φορά είδαμε τον Παληγεώργο. Βοήθησε στην ανάπτυξη, είναι γρήγορος, δεν κουράζει, μοιράζει καλά τη μπάλα. Φτάνει να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο.

4) Ο ΑΟΚ είχε πλουραλισμό στις επιθέσεις. Αυτό κατά διαστήματα. Έπαιξε σωστά από τα πλάγια αλλά και τον άξονα.

*Τα αρνητικά με το Σουφλί

1) Δεν είναι κακό που ο Ανυφαντάκης, έπαιξε με τρεις αμυντικούς. Το θέμα είναι να «δέσουν» μεταξύ τους.   Ο Λιόλιος στο κέντρο της άμυνας, ο Μπάτζιος δεξιά και ο Μαργαρίτης αριστερά, έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί με αυτό τον σχηματισμό.

Δεν… γνωρίζονται.  Επίσης οι τρεις τους, πρέπει να «δέσουν» και με τον τερματοφύλακα Νάσο Αθανασίου. Αυτό μπορεί να γίνει στη διάρκεια και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

2)  Φαίνεται ότι λείπει ο σκληρός κόφτης. Αυτός που θα ρίξει το… ξύλο. Η ποιότητα του Δέντσα είναι αναμφισβήτητη. Παίκτης που στο οργανωτικό κομμάτι, βοηθάει σε μεγάλο βαθμό.

Ο Γαβριηλίδης που έκανε πέρσι τη βρώμικη δουλειά, λείπει. Γενικά η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερο πάθος, έστω και στα φιλικά.

3) Δεν είχε καλά τελειώματα ο ΑΟΚ.  Μάλιστα σε εύκολες θεωρητικά φάσεις. Σε αυτόν τον τομέα, είναι ανάλογα μια με τη μέρα που βρίσκεται ένας παίκτης.

4) Ο Δουμάνης σε αρκετά μεγάλα διαστήματα του αγώνα, ήταν αποκομμένος.

Πήρε λίγες προσπάθειες μέσα στο παιχνίδι ενώ μπορεί πολλά παραπάνω.

*Προπόνηση χθες, ρεπό σήμερα

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί. Σήμερα Τρίτη έχουν ρεπό ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Ο ΑΟΚ Σάββατο η Κυριακή, θα παίξει στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος με το Βυζάντιο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης