• 18 Μαΐου 2024,

Χρυσοστομίδης: « Είχαμε πάθος για τη νίκη» – Ιωαννίδης: « Συγχαρητήρια στα παλικάρια του Βυζαντίου»

 Χρυσοστομίδης: « Είχαμε πάθος για τη νίκη» – Ιωαννίδης: « Συγχαρητήρια στα παλικάρια του Βυζαντίου»

Νέστος: Διάστρεμμα ο Μπουλγούρας, αμφίβολος την Κυριακή

Ο Γιάννης Μπουλγούρας που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο  Κοκκινόχωμα, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς που έρχεται με τη Θύελλα Φιλώτα. Διαπιστώθηκε διάστρεμμα στον αστράγαλο. Οσον αφορά τους άλλους τραυματίες: Ο Δεσύλλας αποχώρησε με ενόχληση στο λαγονοψοϊτη, ο Αβογιάν έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή, με μικρό πρόβλημα στο δικέφαλο.  Γι` αυτούς που δεν αγωνίστηκαν: Ο Κούτεφ με ενόχληση στον τετρακέφαλο, ζήτησε ο ίδιος από το Χρυσοστομίδη να μην είναι στο αρχικό σχήμα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, οπότε και για προληπτικούς λόγους, προφυλάχτηκε. Ο Βλάχος ξεπερνάει το πρόβλημα στον προσαγωγό και το πιθανότερο θα είναι στη διάθεση του προπονητή, για το ματς της Κυριακής. Το ίδιο και ο Στέρεφ, που επίσης προφυλάχτηκε με το φόβο υποτροπής. Ο Κώστας Παπαδάτος, εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και επιστρέφει.  Στο στρατόπεδο του Νέστου, αυτή την εβδομάδα, περιμένουν και τη μπλε κάρτα του Αλέξη Μελισσόπουλου.

Χρυσοστομίδης: « Είχαμε πάθος για τη νίκη»

Ο προπονητής του Νέστου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης, έκανε χθες δηλώσεις στους 93,7 για το Καβαλιώτικο ντέρμπι, τονίζοντας μεταξύ των άλλων: « Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση αλλά περισσότερο από το πάθος, σ` ένα γήπεδο πολύ δύσκολο. Οι δυο ομάδες προσπαθήσανε να παίξουνε ποδόσφαιρο. Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο 15λεπτο αλλά αυτό που έκρινε το παιχνίδι, ήταν η πρώτη αποβολή του Μουσικάκη. Το Βυζάντιο προσπάθησε πάρα πολύ με 10 παίκτες και για ένα 20λεπτο, ήταν ανώτερο. Είχαν την κατοχή της μπάλας. Πάντως πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν θέμα χρόνου να το κερδίσουμε. Ειδικά μετά και τη δεύτερη αποβολή του Τσίλογλου. Είχαμε σοβαρές απουσίες αλλά και τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Τα παιδιά ανταποκριθήκανε πάρα πολύ καλά.  Δείξαμε ότι τώρα έχουμε βάθος, με τις προσθήκες κάποιων παικτών. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Δε μπορούμε να επιλέξουμε παιχνίδια, όταν έχουμε στόχο τη 2η θέση. Είχε πολύ κόσμο από τη Χρυσούπολη, μου έκανε εντύπωση. Ηταν καλό για αυτούς, που κέρδισε η ομάδα και εμείς τους ευχαριστούμε».

Βυζάντιο: Με πολλές απουσίες κόντρα στην Καλαμαριά , παρελθόν ο Ουζούνογλου

Το Βυζάντιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με το Νέστο .Ο Γιάννης Ιωαννίδης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Περσίδη και Τουνγκελίδη από τη Δόξα Δράμας. Αντίθετα αποχώρησε από το ρόστερ ο Θανάσης Ουζούνογλου, που τελείωσε τον πρώτο γύρο με 9 συμμετοχές. Ντεμπούτο για λίγα λεπτά στο ματς με το Νέστο, έκαναν ο Νικολίτσης και ο Δημητριάδης. Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό και ο δεύτερος από τη β` ομάδα του Βυζαντίου, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Μέχρι την Τετάρτη, το Βυζάντιο το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει δυο ακόμη μεταγραφές.

Χωρίς πέντε στην Καλαμαριά

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο ματς με την Καλαμαριά, το Βυζάντιο. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι δυο που δέχθηκαν την κόκκινη με το Νέστο, Τσίλογλου και Μουσικάκης. Ακόμη ο Κάπατζης που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και ο Δαγκούλης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες. Δε προλαβαίνει και ο Αργύρης Μπαρέτας που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Ιωαννίδης: « Συγχαρητήρια στα παλικάρια του Βυζαντίου»

Δηλώσεις για το ματς με το Νέστο, έκανε χθες στους 93, 7, ο προπονητής του Βυζαντίου, Γιάννης Ιωαννίδης, τονίζοντας τα εξής: « Ηταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο κόσμος έφυγε με καλές εντυπώσεις. Όταν από το 19` μένεις με 10 παίκτες, σ` ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, με δύσκολο αγωνιστικό χώρο, καταλαβαίνεις ότι το πλεονέκτημα πηγαίνει στο φιλοξενούμενο. Ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά η άτυχη στιγμή είναι ότι πολύ γρήγορα βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ. Τα παιδιά πάντως παίξανε πολύ έξυπνα, ήμασταν πολύ καλοί στα τρεξίματα και το πιστέψαμε στην ανάπαυλα. Στο πρώτο 20λεπτο του β` μέρους, ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Δεν είχαμε όμως τη μεγάλη φάση. Δεν είχαμε τις λύσεις, στην επίθεση. Μετά την αποβολή του Τσίλογλου, όλα τελειώσανε. Η ομάδα είχε κουραστεί και κάπου εκεί ήρθε η συντριβή. Ο Νέστος έδειξε χαρακτήρα και ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι η διαφορά που δείχνει το σκορ, ανάμεσα στις δυο ομάδες. Εγώ θέλω να συγχαρώ τα παλικάρια του Βυζαντίου, για το πρόσωπο που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος τους αγώνα. Προσπαθήσανε να παίξουν ποδόσφαιρο. Για μας πρέπει να γίνει μάθημα το κομμάτι, με τα δυο πειθαρχικά παραπτώματα»

Τ. Π

Διαβάστε επίσης