• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Γεμάτη από αγρότες ήταν χθες το απόγευμα η αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης ενώ σύσκεψη για το ασφαλιστικό έγινε την ίδια ώρα στο Επιμελητήριο. Φορείς της Καβάλας συμφώνησαν να βρίσκονται την Πέμπτη το μεσημέρι μαζί με τους αγρότες στο μπλόκο του κόμβου της Χρυσούπολης. Οι αγρότες του Παγγαίου θα ενισχύσουν από αύριο το μπλόκο των Κερδυλλίων. Αύριο το απόγευμα συγκέντρωση αγροτών των Γιαλοχωρίων στον Δ. Κήπο. Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. Άγνωστο παραμένει αν θα επισκεφθεί αύριο την Καβάλα ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

 

Η πρόεδρος της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου αναγνώρισε με δηλώσεις που έκανε χθες ότι υπάρχει θέμα με την καταβολή των ενοικίων από πλευράς Μαρινόπουλου για το ισόγειο κατάστημα της Δ. Αγοράς. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας έγινε χθες στην Αθήνα σύσκεψη με εκπροσώπους των 3 ναυτιλιακών εταιριών. Διατηρείται η υποχρέωση εκτέλεσης δημόσιας υπηρεσίας στη γραμμή του Πρίνου. Εξώδικη διαμαρτυρία έστειλε η ΔΕΠΑ και στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας. Αμφισβητεί την απόφαση Παυλίδη με την οποία εγκρίθηκε η ενοικίαση των εγκαταστάσεων της ΒΦΛ στις νέες εταιρίες που δημιούργησε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Λειτούργησε χθες στο νέο του κτίριο το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης.

 

Το Υπουργείο έδωσε άδεια στο σύλλογο Πνοή και μέσω προσλήψεων θα καλύψει κενά 7 εργαζόμενων στο πρόγραμμα Στηρίζω. 8 Φεβρουαρίου η Πνοή έχει εκλογές για νέα διοίκηση. Προβλήματα στις πλωτές εξέδρες και στην ακτή του Περιγιαλίου δημιούργησε ο νοτιάς του Σαββάτου. Ακόμη και χθες συνεργεία της ΔΕΗ διόρθωναν βλάβες στο Νομό. Στην Αθήνα είναι από χθες η Δήμαρχος. Τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Διέκοψε χθες τη λειτουργία του κι αποσύρεται από την πλατεία το Παγοδρόμιο. Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ κάνει γνωστό ότι τα προνοιακά επιδόματα θα πληρωθούν την Πέμπτη. Οριστικά στην Καβάλα τον Απρίλιο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τις αιρετές γυναίκες. Σχέδιο σιδηροδρομικής Εγνατίας προωθεί ο Υπουργός Υποδομών. Προβλέπεται το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στη Καβάλα να διαρκεί μία ώρα.

 

Την βασιλόπιτα της έκοψε χθες η Φιλαρμονική του Δήμου. Η θυγατρική εταιρία της Thomas Cook, Condor θα εκτελεί δρομολόγια το Καλοκαίρι και από το αεροδρόμιο της Καβάλας. Το Σάββατο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Αίας».

 

Ξαφνική αποχώρηση από το Νέστο του Αντώνη Μαχαιρούδη. Πιθανόν ο Βλάσης Καζάκης να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του ΑΟΚ. Μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα η κοπή πίτας της Ένωσης. Η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει αύριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης