Χωρίς βουλευτές και ασφαλιστικό

 Χωρίς βουλευτές και ασφαλιστικό

Χωρίς την παρουσία των βουλευτών, αλλά και χωρίς συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα εορταστική, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Ήταν η πρώτη εκδήλωση του νέου έτους με την κοπή της βασιλόπιτας του 2016. Η προσέλευση των μελών ήταν πολύ μεγάλη, παρά το ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος.

Η διοίκηση του σωματείου υποδέχονταν όλους όσοι έρχονταν στην εκδήλωση, ενώ υποδέχτηκε ειδικότερα τη δήμαρχο Δ. Τσανάκα, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αγγ. Τσατσούλη, εκπροσώπους διαφόρων τοπικών συλλόγων, το νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Αντωνιάδη, τον εκπρόσωπο του Θ. Μαρκόπουλο κ.λ.π.

Εντύπωση προκάλεσε που κανείς από τους βουλευτές δεν ήταν στην εκδήλωση, γεγονός που μπορεί  ν΄ αποδοθεί σε σύμπτωση. Λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας όλοι απέφυγαν να μιλήσουν για το ασφαλιστικό. «Αν μιλήσουμε για το ασφαλιστικό θα μιλάμε με τις ώρες» ειπώθηκε χαρακτηριστικά και συνειδητά οι συμμετέχοντες κράτησαν την εκδήλωση σε εορταστικό επίπεδο. Τιμήθηκε με πλακέτα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, επειδή ο φορέας αυτός στηρίζει διαχρονικά το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Ο κ. Τσατσούλης χαρούμενος, όταν παρέλαβε την πλακέτεα υποσχέθηκε περαιτέρω βοήθεια από πλευράς του Επιμελητηρίου προς τους συνταξιούχους.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παν. Τσεντεμεΐδης έκανε δώρο στο σωματείο, τα λεωφορεία μίας εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του σωματείου, Στέλιος Μαούνατζης.

Διαβάστε επίσης