• 1 Μαΐου 2024,

Ο Νοτιάς «κατεδάφισε» οικία στην Παναγία

 Ο Νοτιάς «κατεδάφισε» οικία στην Παναγία

Στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου την ώρα της νοτιάς στην πόλη της Καβάλας, ακατοίκητο κι εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στην Παναγία, κατέρρευσε. Τα μπάζα κάλυψαν όλο το πλάτος του οδοστρώματος, σε ένα στενό έτσι κι αλλιώς συνοικιακό δρόμο, όπως είναι η συγκεκριμένη οδός. Το σπίτι βρίσκεται στην πίσω πλευρά της Παναγίας, προς την περιοχή Καρνάγιο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο αφού τα μπάζα είχαν διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Συνεργείο του Δήμου δούλεψε στο σημείο για αρκετή ώρα, για ν΄ απομακρύνει τα μπάζα.

Το σπίτι που τελικά το κατεδάφισε ο Νοτιάς επρόκειτο να κατεδαφιστεί από συνεργεία του Δήμου Καβάλας. Στην πρόσοψή του υπήρχε πινακίδα ότι πρόκειται για επικίνδυνο κτίσμα.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το αξιοποιήσει ή να το κατεδαφίσει. Το σπίτι ήταν ουσιαστικά ετοιμόρροπο και η κακοκαιρία του Σαββάτου ήταν γι΄ αυτό η χαριστική βολή.

Χθες το πρωί με το πρώτο φως αποκαλύφθηκε ότι οι δουλειά που είχανε κάνει οι δημοτικοί υπάλληλοι το προηγούμενο βράδυ, είχε πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η κυκλοφορία στην οδό ήταν κανονική και χωρίς προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης