• 29 Απριλίου 2024,

Χωρίς Μπρατσιάνη με Ηρακλή – Δε ρισκάρει με Πλιάγκα

 Χωρίς Μπρατσιάνη με Ηρακλή – Δε ρισκάρει με Πλιάγκα

Ο Μπρατσιάνη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή. Στην επίθεση φαίνεται ότι οι επιλογές ότι είναι λίγες στον αριθμό, αφού και ο Πλιάγκας δεν είναι 100% έτοιμος να παίξει.

Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, ο Κώστας Βασιλακάκης αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οπότε με βάση ότι δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, το πρόβλημα φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλο. Ο Μιγιάτοβιτς αποτελεί παρελθόν, ο Ποσίνκοβιτς δεν πείθει και είναι ο επόμενος που θα φύγει, οπότε έχουμε μείνει ετοιμοπόλεμοι ο Ντος Σάντος και ο Χλωρός.

Ο Βασιλακάκης ψάχνει να βρει λύσεις. Σήμερα και αύριο θα κάνει δοκιμές. Δεν αποκλείουμε έκπληξη με τον Κουμπρόγλου που μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί ελάχιστα στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι είχε συμμετοχές με τη Δόξα Δράμας στη Σουπερ Λιγκ. Επίσης ο Χρήστος Οξύζογλου είναι μέσα στις σκέψεις του Θρακιώτη τεχνικού. Σήμερα θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται για το ματς με τον Ηρακλή.

*Επίσκεψη στο Μουσικό παικτών και ΛΦΚ

Χθες το μεσημέρι αντιπροσωπία των παικτών του ΑΟΚ με τον Κώστα Τσαλίκη αλλά και τη ΛΦΚ, επισκέφτηκε το Μουσικό Λύκειο Καβάλας. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει πριν λίγο καιρό η ΛΦΚ σε συνεργασία με την ΠΑΕ, προκειμένου να προσεγγίσει μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, στα εντός έδρας ματς της ομάδας. Να δημιουργηθεί μια μαθητική κερκίδα, που θα δίνει νεανικό παλμό. Έχουν σταλεί επιστολές σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια. Ολοι οι μαθητές θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Η ΛΦΚ μέσω του Γιάννη Προμούσα που μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας κ. Χεριστανίδη για την συμπαράσταση και βοήθεια σε όλη αυτή την προσπάθεια.

*ΣΦΑΟΚ και Λέσχη εκδρομές για το ματς με Ηρακλή

Σε εξέλιξη είναι οι δυο εκδρομές που διοργανώνουν ΣΦΑΟΚ και Λέσχη Φιλάθλων, για το ματς της Κυριακής μέσα στην έδρα του Ηρακλή.

Η εκδρομή του ΣΦΑΟΚ στοιχίζει 15 ευρώ με το εισιτήριο του αγώνα και η αναχώρηση θα γίνει στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Η εκδρομή της ΛΦΚ κοστίζει 8 ευρώ, χωρίς το εισιτήριο του αγώνα και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 11. 30 το πρωί της Κυριακής.

Αφετηρία και των δυο εκδρομών η κεντρική πλατεία Ομονοίας.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης