• 19 Μαΐου 2024,

Χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν κούνησε μαντήλι ο Πόποβιτς

 Χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν κούνησε μαντήλι ο Πόποβιτς

Εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς να ειδοποιήσει τους ανθρώπους του ΑΟΚ, ο Λάζαρ Πόποβιτς έφυγε για το Βελιγράδι, το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ η ομάδα είχε ρεπό από τις προπονήσεις.

Ο Σέρβος σέντερ φορ, αιφνιδίασε τους πάντες λίγα 24ωρα μετά το γκολ που πέτυχε στην Ελευθερούπολη, με τον Ορφέα.

Η διοίκηση το πρωί της Τετάρτης όταν έμαθε από τρίτους την είδηση, δε μπορούσε να το πιστέψει.

Δε φαίνεται να είχε πρόβλημα με την ομάδα, όπου ήταν πληρωμένος.

Κυρίως οικογενειακοί λόγοι, τον ανάγκασαν να φύγει. Μάλιστα σκέφτεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη.

Έφυγε πάντως σαν… κλέφτης.

Δεν ενημέρωσε κανέναν.

Αποχωρεί από τον ΑΟΚ, με 3 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος. Το ένα με τον Ορφέα, το άλλο με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και το πρώτο με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, όπου ντεμπουτάρησε με τη φανέλα του ΑΟΚ.

Δυο γκολ πέτυχε με το κεφάλι και ένα με προβολή.

Είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.

Εβγαλε δελτίο στις 6 Οκτωβρίου, μετά το αρχικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ έτρεξαν όλο το καλοκαίρι για να του βγάλουν δελτίο.

 Προσπάθειες να τον μεταπείσει ο μάνατζερ του

Χθες το μεσημέρι ο μάνατζερ του Πόποβιτς στο Βελιγράδι, σε συνάντηση που είχαν, προσπάθησε να τον μεταπείσει για  να επιστρέψει στην Καβάλα. Αν τελικά γυρίσει θα δώσει το παρόν του στη σημερινή προπόνηση.

Η διοίκηση του ΑΟΚ περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για να  τοποθετηθεί.

Μένει με Κανούλα στη θέση του φορ αν δεν γυρίσει πίσω

Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη ο ΑΟΚ μένει μέχρι το Γενάρη, με έναν σέντερ φορ. Ο Σάκης Κανούλας καλείται να σηκώσει το βάρος. Εδώ μπορεί να παίξει και ο Αλέξης Μπρατσιάνη που μέχρι τώρα αγωνιζόταν σε άλλους ρόλους.

Από εκεί και πέρα, μάλλον θα αποκτηθεί ένας ακόμη φορ κρούσης στη μεταγραφική περίοδο, που έρχεται.

Ο ΑΟΚ επέστρεψε χθες το απόγευμα στις προπονήσεις.

Πλέον προετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, αν τελικά γίνει η αγωνιστική.

Ο Ισπυρλίδης μάλλον έμεινε και αυτός άφωνος με τη φυγή του Πόποβιτς.

 

Ενωση: Προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι

Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ενωσης εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αρκαδικό.

Ο Χαρισμίδης που τραυματίστηκε στο ματς με τον Εθνικό, θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει το παρόν του, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση.  Η Ενωση θα προπονηθεί και σήμερα το απόγευμα.

Οι κορυφαίοι της Α2 κατηγορίας

  Ο Βασίλης Κιτσούλης, ο Δημήτρης Δέσπος, ο Ευθύμης Κοθράς, ο Σάκης Καρύδας και ο Νίκος Παπανικολάου ηγούνται σε πέντε βασικές κατηγορίες στατιστικών της Α2 Ανδρών μετά την συμπλήρωση 6 αγωνιστικών. Δεν υπάρχουν παίκτες της Ενωσης, στις 5 πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά υα στατιστικά στοιχεία όπως δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Πόντοι: Κιτσούλης (ΟΦΗ) 110, Τζόρτζεβιτς (Αρκαδικός) 106, Σακελλαρίου (ΓΣ Λαύριο) 105, Δέσπος (Ηρακλής) 99, Αποστολίδης (Δόξα Λευκάδας) 98, Ροδοστόγλου (Αετός) 98, Δημάκος (ΑΕ Ψυχικού) 98

Ριμπάουντ: Δέσπος (Ηρακλής) 68, Μανούσος (Ερμής Λαγκαδά) 63, Τζόρτζεβιτς (Αρκαδικός) 52, Ράπτης (Παγκράτι) 49, Κασαμπαλής (Φίλιππος Βέροιας) 45

Ασίστ: Κοθράς (Ηρακλής) 39, Κυριακόπουλος (Δόξα Λευκάδας) 28, Αποστολίδης (Δόξα Λευκάδας) 27, Ακεψιμαϊδης (Ερμής Λαγκαδά) 26, Καρύδας (Αρκαδικός) 26, Παππάς (Παγκράτι) 26

Κλεψίματα: Καρύδας (Αρκαδικός) 14, Κιτσούλης (ΟΦΗ) 13, Αποστολίδης (Δόξα Λευκάδας) 11, Καλογιαννίδης (Ερμής Λαγκαδά) 11, Τραϊανός (Φίλιππος Βέροιας) 11, Κοθράς (Ηρακλής) 11, Καλλινικίδης (Αρκαδικός) 11, Τζιβελέκας (Ηλυσιακός) 11

Κοψίματα: Παπανικολάου (ΑΕ Ψυχικού) 10, Κασαμπαλής (Φίλιππος Βέροιας) 8, Τρεπάλοβατς (ΟΦΗ) 6, Κουτρούλιας (Παγκράτι), Τσιώκος (Ηλυσιακός) 6.

Μπαμ με Γκαγκαλούδη η Λιβαδειά

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» έκανε η Λιβαδειά, η οποία σύμφωνα με το stereasports.com προέβη στην απόκτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του πολύπειρου γκαρντ, η περίπτωση του οποίου την είχε απασχολήσει και πριν από δύο μήνες. Τότε οι δύο πλευρές δεν είχαν βρει την χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις τους, αλλά σύμφωνα με το stereasports.com ο αρραβώνας κατέληξε σε γάμο.

Η Λιβαδειά με την απόκτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη αναμένεται να ανέβει επίπεδο, καθώς ο έμπειρος γκαρντ θα αποτελέσει ένα… πυρηνικό όπλο στην «φαρέτρα» του Νίκου Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης