• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Σενάριο δημιουργίας διαδημοτικής επιχείρησης που θα νοικιάσει δύο φέρι μποτ τα οποία θα δρομολογήσει στη γραμμή του Πρίνου αλλά και της Κεραμωτής εξετάζει ο Δήμος Καβάλας, μετά από πρόταση του πρώην προέδρου του ΟΛΚ Ανδρέα Καραμπουρνιώτη. Η πρόταση θα γνωστοποιηθεί στον Δήμαρχο Θάσου από την κ. Δήμητρα Τσανάκα. Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τα λίγα χειμερινά δρομολόγια των φέρι μποτ. Κτηνοτρόφοι διέκοψαν την χθεσινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη δημοτική βιβλιοθήκη, διαμαρτυρήθηκαν στον παρόντα Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρη Κουκουλόπουλο για τις άδικες αποζημιώσεις τους. Όταν η κομματική διαδικασία ξανάρχισε αποφασίστηκε η συγκρότηση τοπικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου της δημοκρατικής παράταξης. Για τις 25 Απριλίου 2015 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης ορίστηκε η δίκη της υπόθεσης Μπουδακίδου. Η δημοσιογράφος από τη Δράμα είναι εξαφανισμένη, σε βάρος της εκδόθηκαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης. Υπέρ των συνεργασιών για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για την Καβάλα τάχθηκε χθες σε συνέντευξη τύπου ο Μάκης Παπαδόπουλος. Αύριο απολογείται στον Ανακριτή ο 32χρονος που προχθές πυροβόλησε και ταυμάτισε χωρίς σοβαρό λόγο το θείο του στον Αμυγδαλεώνα.

 

Το τοπικό συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά χθες το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρίαση του για τη χωροθέτηση των παιχνιδιών του εορταστικού λούνα πάρκ στο κάτω μέρος της Πλατείας. Λόγω ομίχλης πτήση από τη Γερμανία προσγειώθηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Καβάλας και όχι της Θεσσαλονίκης που ήταν ο προορισμός του. Διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης επιδιώκει η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, σχετικό θέμα θα απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας στην Κομοτηνή. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το νερό του Ζυγού, υποστηρίζει η ΔΕΥΑΚ που ενημέρωσε το τοπικό συμβούλιο του χωριού. Κάποιοι διευθυντές δημοτικών σχολείων αρνήθηκαν να συμμετάσχουν χθες σε επιμορφωτική ημερίδα που έγινε στην πόλη μας με θέμα την αξιολόγηση. Επίσημα η ΝΟΔΕ ανακοίνωσε την εκδήλωση της με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την Κυριακή 30 Νοέμβρη.

 

Συζήτηση με γονείς και μαθητές για το νέο λύκειο οργανώνει την Δευτέρα το βράδυ η ΕΛΜΕ. Σύσκεψη φορέων και υπηρεσιών ενόψει του Χειμώνα οργανώνει τη Δευτέρα το πρωί η Π.Ε. Καβάλας. Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημέρωσε χθες εργαζόμενους σε νοσοκομεία της ΑΜΘ για τον Έμπολα. Η εκδήλωση έγινε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Συνεχίζεται σήμερα η αποχή των δικηγόρων.

 

Αναστάτωση προκάλεσε στον ΑΟΚ η ξαφνική επιστροφή στη Σερβία του ποδοσφαιριστή Πόποβιτς. Έλαβε άδεια δύο ημερών, ισχυρίζεται η διοίκηση της ομάδας. Σήμερα θα μάθουμε αν την Κυριακή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό το Σάββατο.

 

 

Διαβάστε επίσης