• 28 Απριλίου 2024,

«Χώρισαν» ΝΟΔΕ – ΟΝΝΕΔ – ΔΗΜΤΟ

 «Χώρισαν» ΝΟΔΕ – ΟΝΝΕΔ – ΔΗΜΤΟ

Σε νέα γραφεία λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Βρίσκεται σε πολυκατοικία στην αρχή της οδού Βενιζέλου, ειδικότερα στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου, αριθμός 7. Εκεί γίνεται μία προσπάθεια προσαρμογής στα νέα δεδομένα, αφού οι χώροι είναι μικρότεροι, κατάλληλοι όμως για τη λειτουργία της νομαρχιακής επιτροπής. Η πρώτη συνεδρίαση αυτής αρχές Σεπτέμβρη.
Η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας της Ν.Δ. λειτουργούσε σε περισσότερα τετραγωνικά μέτρα στην πολυκατοικία της παραλίας, από το 1997. Συστεγάζονταν με την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ και τη Δημοτική Οργάνωση της πόλης. Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ φέρονται να έχουν βρει ήδη δικά τους γραφεία επί της οδού Ομονοίας, ενώ χωριστά γραφεία ψάχνει για την οργάνωσή της η Δημοτική Οργάνωση Καβάλας.
Λέγονται πολλά για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στη ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ, που επιδεινώθηκαν αφού η ΝΟΔΕ μετακόμισε μόνη της σε καινούρια γραφεία, όπου δε χωρούσε όπως αναγνωρίζει ο Κώστας Ευθυμιάδης, ούτε η ΟΝΝΕΔ, ούτε η ΔΑΠ.
Σχετικά με τη μετακόμιση σε νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, ο Κώστας Ευθυμιάδης είπε τα εξής: «Ελευθερίου Βενιζέλου, 7 νούμερο, βρίσκονται τα καινούρια μας γραφεία. Η μετακόμιση έγινε τέλη περίπου Ιουνίου. Αλλά ουσιαστικά είχαμε εγκαταλείψει το προηγούμενο κτήριο – γραφείο, στις αρχές Ιουνίου. Είμαστε περίπου έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Θα ξεκινήσουμε – επίσημα – στις αρχές Σεπτεμβρίου, με την πρώτη μετακαλοκαιρινή μας συνεδρίαση κι ελπίζουμε ότι πλέον θα μπορούμε να ανταποκρινόμαστε πολύ πιο εύκολα στις υποχρεώσεις που προϋποθέτουν με λειτουργίες, γραφείων και άλλων τέλος πάντων υποστηρικτικών μέσων».
ΕΡ: Έπαιξε ρόλο και η κρίση; Εδώ είναι φθηνότερα;
ΑΠ: «Οπωσδήποτε. Είναι φθηνότερα. Είναι στο μισό και λίγο πιο κάτω της τιμής κι εδώ η χώροι είναι πιο ευσύνοπτοι, δηλαδή ελέγχονται καλύτερα. Λόγω του χώρου δε μπορούμε να εγκαταστήσουμε δίπλα μας την ΟΝΝΕΔ, διότι μαζί με τη ΔΑΠ αποτελούν πολυάριθμο κομμάτι της οργάνωσης κι αυτό θα επέβαλε έναν ακόμη τέτοιο χώρο, πράγμα που δε μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε οικονομικά».

 

Διαβάστε επίσης