• 18 Μαΐου 2024,

Όλα έτοιμα στη Νέα Καρβάλη

 Όλα έτοιμα στη Νέα Καρβάλη

Στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής μίλησε χθες το πρωί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Καρβάλης/Λεύκης, ενόψει των εκδηλώσεων κυρίως θρησκευτικών, που πραγματοποιούνται στη Νέα Καρβάλη, για τη γιορτή του Αγίου Γρηγορίου. Ο Νίκος Γκίκας δήλωσε στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής, ότι η Ν. Καρβάλη είναι έτοιμη για τη γιορτή του Αγίου Γρηγορίου, οι χώροι πλησίον του ιερού προσκυνήματος αλλά και οι χώροι μέσα κι έξω από την εκκλησία. Οι μικροπωλητές αναμένεται να είναι αρκετοί. Θα λειτουργήσουν τη δική τους αγορά, πιθανώς από σήμερα το απόγευμα, στο συνηθισμένο χώρο μπροστά από το παλιό δημοτικό κατάστημα.
Ο Νίκος Γκίκας είπε ότι έχει προηγηθεί με την εθελοντική δουλειά των γυναικών του χωριού, που προετοίμασαν τους βοηθητικούς χώρους της εκκλησίας για την Αγρυπνία, ενώ εργάστηκαν στη Νέα Καρβάλη για να την κάνουν πιο όμορφη πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητας, των κήπων και των δενδροστοιχιών.
«Περιμένουμε πολύ κόσμο στη Νέα Καρβάλη για τη γιορτή του Αγίου Γρηγορίου», είπε ο Ν. Γκίκας, που σημείωσε ότι ο καιρός παρά το κρύο των επόμενων ημερών, θα είναι σύμμαχος όπως και το γεγονός ότι η γιορτή πέφτει Δευτέρα, δηλαδή οι προσκυνητές θα επωφεληθούν του σαββατοκύριακου, που προηγείται της γιορτής.

Διαβάστε επίσης