Όλα τα είχαμε η Γιάννα μας έλειπε …

 Όλα τα είχαμε η Γιάννα μας έλειπε …

Μέσα σε όλα έχουμε και την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που δηλώνει οτι ήρθε για να μείνει.

Δεν έμεινε όταν έπρεπε και μπορούσε να μείνει και θα μείνει τώρα που το όνειρο των Ολυμπιακοί αγώνων της Αθήνας έχει αραχνιάσει και η ιστορία έδειξε οτι ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης για το σημερινό χάλι της Ελλάδας φέρουν και οι Ολυμπιακοί αγώνες της Αθήνας το 2004 που κόστισαν περισσότερο απο τους αρχικούς υπολογισμούς.

Αυτό κατα την γνώμη της Γιάννας οφείλεται στη καθυστέρηση της υλοποίηση της έργων περί τα 3 χρόνια απο την κυβέρνηση Σημίτη που μπροστά στην κίνδυνο να μην προλάβουμε και να γίνουμε ρόμπες ξοδεύαμε ασυλόγιστα λεφτά για να κάνουμε αυτά που μπορούσαν να γίνουν με τα μισά λεφτά αν γινόταν στην ώρα τους όμως.

Επειδή καθυστερήσαμε τα πληρώσαμε διπλά και τριπλά χωρίς κανένα έλεγχο.

Νομίζω οτι το μεγαλύτερο πάρτι αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης μέσα απο συμβάσεις συνεργασίας σκάνδαλο ήτανε οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας.

Απο την πρώτη μέρα που πήραμε τους αγώνες μέχρι και την τελευταία που είχαμε και την τελετή λήξης πετούσαμε λεφτά.

Βέβαια αυτά τα λεφτά δεν μας τα χάρισε κανείς και ένα μεγάλο μέρος απο τα χρήματα αυτά κληθήκαμε να πληρώσουμε πρίν απο μερικά χρόνια.

Δεν μπορέσαμε και έτσι άρχισε το καράβι να παίρνει επικίνδυνη κλίση μέχρι που ήρθε το ναυάγιο και έγινε οτι έγινε.

Μετά απο όλα αυτά θέλει να πεί ο ποιητής οτι το τελευταίο που έχει ανάγκη ο τόπος και ο ταλαιπωρημένος αυτός ο λαός είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου και οι διευκρινήσεις της.

Εγώ πάντως αν ήμουνα στην θέση της Γιάννας θα έκανα τον γύρο του κόσμου με καγιάκ αντί να κάθομαι να ασχολούμαι με την Ελλάδα.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες γίνανε η Ελλάδα πρόλαβε, άσχετα αν τους πλήρωσε ακριβά η Γιάννα έκανε το εφέ της αφού ήτανε το κεντρικό πρόσωπο στην τελετή έναρξης και η Ελλάδα πήρε τον κατήφορο και ήρθε και σκάλωσε στο χείλος του γκρεμού με όλα αυτά που ζήσαμε απο τότε μέχρι σήμερα.

 

Ενα κλίκ κάτω απο τον

καύσωνα …

Κατα τα άλλα πάμε πλέον πολύ καλοκαιρινά με θερμοκρασίες ένα κλίκ κάτω απο το όριο του καύσωνα που παραφυλάει.

Στην Καβάλα έχουμε τις μέρες αυτές μέχρι 33 βαθμούς αλλά σε συνδυασμό με τα ποσοστά υγρασίας η κατάσταση γίνεται ψιλό ανυπόφωρη.

Σϋμφωνα με την ΕΜΥ απο την Παρασκευή θα αρχίσει να δροσίζει και να να πέφτει η θερμοκρασία.

Απο τους 33 θα πέσουμε στους 30 και όπως φαίνεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα το περάσουμε τις ιδανικές συνθήκες.

 

Το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού

Το έχουμε γράψει το έχουμε φωνάξει και το ξαναγράφουμε οτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι το καλύτερο τριήμερο του καλοκαιριού.

Πρώτο και με διαφορά.

Αφήστε που τα τελευταία χρόνια και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχει ταυτιστεί με το νησί της Θάσου για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Σε χρόνο μηδέν είσαι στην παραλία αραχτός χωρίς να είσαι αναγκασμένος να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις και να φάς και ένα σωρό λεφτά.

Η Θάσος είναι η καλύτερη επιλογή οχι γιατί είναι η πιο οικονομική αλλα και γιατί η Θάσος είναι και απο τα καλύτερα ελληνικά νησιά.

Νησί που φθάνει το πεύκο στην παραλία με την φοβάστε.

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους έλληνες που δεν ζούνε σε νησί ξεκινάει απο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Στις 23/6 έχουμε γεμάτο φεγγάρι και οι προτάσεις είναι πολλές για το βράδυ εκείνο.

Απο τις πιο ενδιαφέρουσες η πρόταση του BAR aquarella στον Μπάτη με σαξόφωνο live και dj.

Λοιπόν λεβέντες θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο γεροί να είμαστε.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα όταν ξεκαθαρίσει και το θέμα της ΕΡΤ και θα έχουν καταλήξει οι τρείς καμπαλέρος αν θα συνεχίσουν να την λειτουργούν και με ποιός τρόπο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης