Όλοι στον ΑΟΚ πρέπει να ανεβάσουν στροφές

 Όλοι στον ΑΟΚ πρέπει να ανεβάσουν στροφές

Τα 30’ πρώτα λεπτά του προχθεσινού αγώνα του ΑΟΚ με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη ήταν τα 30’ καλύτερα λεπτά του ΑΟΚ μέχρι σήμερα αλλα όπως καταλα΄βαίνετε δεν είναι αρκετά για να δώσουν στην ομάδα την πολυπόθητη άνοδο.

‘Ενα παιχνίδι που φάνηκε οτι είχαμε στα χέρια μας κοντέψαμε ακόμα και να χάσουμε στην επανάληψη αφού η εκρηκτικότητα του των 30’ πρώτων λεπτών έγινε μετριότητα στο υπόλοιπο του αγώνα με την ομάδα μας να προσπαθεί ανορθόδοξα και κομμένη στα δύο στο β’ μέρος να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκόλ.

Μπορεί αυτά που διαβάζετε σημερα στην συγκεκριμένη στήλη να μην σας είναι ευχάριστα αλλα αυτή είναι η αλήθεια.

Η ομάδα θα πρέπει, για να είμαστε ρεαλιστές,καιγια  να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο της να ανεβάσει στροφές με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή που αδυνατεί να βρεί τις λύσεις όταν ο ΑΟΚ βραχυκυκλώνει και εν συνεχεία βέβαια να ενισχυθεί.

Αυτή η ομάδα όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να κόψει πρώτη  το νήμα και με δεδομένη την ενίσχυση τον Γενάρη κάποιων άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς  η αποστολή της θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Σίγουρα οι παλαίμαχοι που έχουν αναλάβει τις τύχες τους ΑΟΚ δεν είναι παράγοντες και όντως η προσπάθεια τους είναι φιλότιμη αλλα αυτό δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα του ΑΟΚ που θέλει βελτίωση.

Η ομάδα δεν έχει βρεί τον βηματισμό της και τον ρυθμό που όλοι θέλουμε.

Δεν είναι τυχαίο οτι μετά απο κάθε παιχνίδι οι φίλαθλοι του ΑΟΚ νιώθουν πιο κουρασμένοι απο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται.

Η ομάδα έχει θέμα και δεν ρολάρει.

Βραχυκυκλώνει εύκολα και δεν έχει τις βοήθειες απο τον πάγκο για να ξεμπλοκάρει την ομάδα.

Αν μπορεί να γίνει κάτι , αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα θα πρέπει να γίνει όσο πιο νωρίς γίνεται για να προλάβουμε.

Τέλος ο ΑΟΚ θα πρέπει να πάρει μεγαλύτερες βοήθειες και απο τους δύο ξένους που ήρθανε για να κάνουν την διαφορά.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε πιο χειμερινά αφού ο καιρός απο εδώ και μετά θα αρχίσει να μας δείχνει τα δόντια του.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα επόμενα 24άωρα εκτός απο βροχές αναμένουμε και πτώση της θερμοκρασίας που είναι αισθητή απο την Πέμπτη και μετά που θα επιστρέψει ο ήλιος.

Απο την Πέμπτη θα ζήσουμε το φαινόμενο που είναι γνωστό και ώς “ήλιος με δόντια”.

Ο ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς που πέθανε πρίν απο λίγες ημέρες ήτανε φοβερός άνθρωπος και βέβαια ηθοποιός.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του και λόγω της κρίσης που τον είχε επηρεάσει άμεσα και λόγω σοβαρής ασθένειας την οποία αντιμετώπιζε με σθένος ζούσε στο πατρικό του στην Μυτιλήνη.

Πάλεψε όσο μπορούσε και με την κρίση και με τον καρκίνο αλλα στο τέλος δεν άντεξε.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν οτι το ντούς με κρύο νερό και τον χειμώνα φέρνει το σώμα σε κατάσταση “ετοιμότητας” αφού ξυπνά τους στρατιώτες.

Βέβαια δεν χρειάζεται τον χειμώνα το νερό να είναι παγωμένο αλλα κρύο.

Άλλο παγωμένο , άλλο κρύο.

Σε καλός δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές όπως δείχνει και το τελεσίγραφο της Κομισιόν η οποία μας λέει οτι θα πρέπει μέσα στις επόμενες 24 ώρες να έχουμε δημιουργήσει όλες εκείνες τις απαραίτητες προυποθέσεις έτσι ώστε να επιστρέψει η τρόϊκα στην Αθήνα.

Το μεγάλο αγκάθι που αναβάλει συνεχώς την άφιξη των δανειστών είναι το δημοσιονομικό κενό που θα κληθούμε να καλύψουμε το 2015 και η τρόϊκα θέλει να τον αντιμετωπίσουμε με μια νέα δέσμη μέτρων.

Τόσο ωραία …

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης