• 24 Απριλίου 2024,

Όχι στους πλειστηριασμούς – Η Ένωση Καταναλωτών ζητά 3ετη παράταση

 Όχι στους πλειστηριασμούς – Η Ένωση Καταναλωτών ζητά 3ετη παράταση

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας συμμετέχει στην πανελλαδική καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών προκειμένου να παραταθεί η άρση των πλειστηριασμών για τρία χρόνια με τους όρους που ισχύουν σήμερα. Έτσι η ΕΝΚΚΑ καλεί τους πολίτες την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Καπνεργάτη από τις 10:00 έως τις 12:00 ώστε να υπογράψουν για την τριετή παράταση των πλειστηριασμών.

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας θεωρεί ότι τίποτε δεν έχει διαφοροποιηθεί όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση των πολιτών, αντιθέτως αυτή έχει χειροτερεύσει. Άρα η κυβέρνηση δεν πρέπει να προβεί σε άρση των πλειστηριασμών σύμφωνα με τα σενάρια που ακούγονται, εξαιτίας των οποίων προκαλείται πανικός στους πολίτες και κατάρρευση της δεινής ψυχολογικής καταστάσεως.

Η καμπάνια έχει διαδικτυακή αφετηρία και στοχεύει στη συλλογή το δυνατόν περισσότερων υπογραφών. Το νούμερο που έχει θέσει ως στόχο η Ένωση φτάνει τις 100.000 προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία άσκησης ισχυρότερης πιέσεως. Οι θέσεις των Ενώσεων έχουν τεθεί υπόψη της τρόικα ήδη από το περασμένο καλοκαίρι

 

Διαβάστε επίσης