• 25 Απριλίου 2024,

10.000 χαρτοπετσέτες με ευχές συλλόγου

 10.000 χαρτοπετσέτες με ευχές συλλόγου

Ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας βρήκε έναν πραγματικά διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο ώστε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους Καβαλιώτες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την προβολή του. Ο σύλλογος είναι γνωστός για την αθόρυβη προσφορά του, στο πλαίσιο της παρουσίας και λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ στην Καβάλα. Στις αρχές του καλοκαιριού διοργανώνει τον γνωστό Γρηγοριανό αγώνα δρόμου από την Καβάλα στη Νέα Καρβάλη.

Ο σύλλογος προσπαθεί να γίνει περισσότερο γνωστός μεταξύ των Καβαλιωτών κι έτσι να βρει στήριξη στο έργο του. Χθες το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επισκέφθηκε οκτώ καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι σνακ – μπαρ και ταχυφαγεία. Μοίρασε δωρεάν χαρτοπετσέτες.

Συνολικά ο σύλλογος τύπωσε δέκα χιλιάδες χαρτοπετσέτες πάνω στις οποίες υπάρχουν τα στοιχεία του συλλόγου, το τηλεφωνικό νούμερο, αλλά και οι ευχές για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Οι επαγγελματίες φυσικά και θα αξιοποιήσουν το δώρο του συλλόγου, αφού θα προσφέρουν τα είδη τους μέσα στις συγκεκριμένες χαρτοπετσέτες. Ο αριθμός των τυπωμένων χαρτοπετσετών είναι ιδιαίτερα μεγάλος κι έτσι οι επαγγελματίες υπολογίζεται ότι θα τις χρησιμοποιήσουν σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Επίσης, χαρτοπετσέτες με την ίδια στάμπα θα μοιραστούν σε δύο τουλάχιστον σχολεία της πόλης προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα παζάρια που οι μαθητές θα οργανώσουν τις επόμενες ημέρες σε κεντρικό σημείο της Καβάλας.

Ο σύλλογος οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας είναι δραστήριος, έχει δύσκολη αποστολή και προσπαθεί να γίνει περισσότερο γνωστός μέσα σε μία πόλη, όπου οι σύλλογοι είναι υπεράριθμοι. Πρέπει ωστόσο να παραδεχθούμε ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος ξεχωρίζει, καθώς παρεμβαίνει στο λεπτό ζήτημα απεξάρτησης ατόμων, που ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

 

Διαβάστε επίσης