10 χρόνια μετά ο ΑΟΚ με τον Διαγόρα που τότε είχε προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη (φωτογραφίες και από τα δυο παιχνίδια)   

 10 χρόνια μετά ο ΑΟΚ με τον Διαγόρα που τότε είχε προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη (φωτογραφίες και από τα δυο παιχνίδια)   

Από το 2007 έως το 2009 ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν προπονητής στον Διαγόρα Ρόδου. Μάλιστα στις 25 Ιανουαρίου του 2009 είχε έρθει αντίπαλος του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη».

Τότε ο ΑΟΚ στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα (είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο) στο πάγκο είχε κερδίσει με 3-1 τον Διαγόρα Ρόδου. Ήταν για το Β` γύρο. Σκόρερ του ΑΟΚ ήταν ο Θεοδωρέλης, ο Σουλτανίδης και ο Ταραχούλσκι και του Διαγόρα με πέναλτι ο Τριανταφύλλου.

Τότε ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε δηλώσει : « Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα σ` ένα χώρο πολύ φιλόξενο. Είδα φίλους, είδα γνωστούς και φυσικά δεν ξεχνάω την ομάδα όπου ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που αγωνιστήκανε έως το τέλος. Η Καβάλα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ εμείς πήγαμε να διεκδικήσουμε κάτι με τη μείωση του σκορ. Το 3-1 έγινε πολύ γρήγορα και κάπου όλα τελειώσανε. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Καβάλα να πετύχει το στόχο της».

Στο ματς του πρώτου γύρου με τον Γερμανό Μάουρερ στον πάγκο ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0 μέσα στη Ρόδο.  Προπονητής στον Διαγόρα ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Το ματς είχε διεξαχθεί στις 21/9/2008 και ο Ταραχούλσκι στο 81` είχε πετύχει το 0-1 με τον Σουλτανίδη στο 90` να πραγματοποιεί το 0-2.

Ο Διαγόρας έπαιζε από τις αρχές του β` ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη.

Είχαν γίνει επεισόδια μετά το 0-1 εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη που ήταν στην κερκίδα του γηπέδου. Το παιχνίδι είχε διακοπεί για περίπου 15 λεπτά.

 

Διαβάστε επίσης