10 ερωτήσεις στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μουμτζή Αναστάσιο («Ο Τόπος της Ζωής μας»)

 10 ερωτήσεις στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μουμτζή Αναστάσιο («Ο Τόπος της Ζωής μας»)
  1. Γεννηθήκατε, μεγαλώσατε, ζείτε, εργαστήκατε και εργάζεστε

Γεννήθηκα στην Καβάλα όπου και ζω όλα αυτά τα χρόνια στην γειτονιά της Αγ. Βαρβάρας με εξαίρεση τα χρόνια των σπουδών μου στα Οικονομικά στην Κομοτηνή. Από το 2015 έχω δημιουργήσει την δική μου επιχείρηση Κατασκευής Ξύλινων Ειδών διακόσμησης και επίπλων κήπου.

 

  1. Ασχοληθήκατε με τα κοινά που και πότε

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ήταν στις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας το 2017. Επίσης δραστηριοποιήθηκα εθελοντικά στον Ροταριανό Όμιλο Καβάλας «Νεάπολις» και είμαι μέλος του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

 

  1. Αποφασίσατε να είστε υποψήφιος διότι…

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καβάλας διότι πιστεύω ότι άτομα με όρεξη για δουλειά και συνεισφορά στα κοινά αλλά κυρίως νέοι άνθρωποι όπως εγώ πρέπεινα συμμετέχουν στις αποφάσεις που λαμβάνονται στον τόπο τους.

 

4.Δύο λόγια για τον επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο μετέχετε

Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη, δύναμη και αποφασιστικότητα να δουλέψει και να διοικήσει, όπως αξίζει σε έναν δήμο σαν τον δικό μας. Άλλωστε αυτό το έχει αποδείξει από το 2013 με συνέπεια, και όχι μόνο προεκλογικά.

 

5.Με ποιον τρόπο κάνετε την προεκλογική σας προσπάθεια;

Ο προεκλογικός αγώνας όπως συνηθίζεται να λέγεται, γίνεται από την μεριά μου με καθημερινή επαφή με πολίτες, φίλους και γνωστούς εξηγώντας τους όχι γιατί να ψηφίσουν εμένα αλλά κυρίως γιατί είναι απαραίτητο να ψηφίσουν και να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Το εκλογικό δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας.

 

6.Ποια είναι ως τώρα η ανταπόκριση του κόσμου; Σας λέει την αλήθεια;

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική και προσωπικά αλλά και για την παράταξη συνολικά. Παρατηρώ μια πολύ θετική αύρα ως προς τους νέους υποψηφίους σαν εμένα και αυτό μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω με όρεξη και πάθος. Ο κόσμος δεν λέει ψέματα. Εμείς ίσως αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια μερικές φορές κατά το δοκούν.

 

  1. Σχολιάστε την δημοτική αρχή της κ. Τσανάκα

Σύντομα και μία λέξη: Αδρανής. Δυστυχώς οι προσπάθειες που γίνονται στον Δήμο είναι για το φαίνεσθε και όχι για το είναι. Σημαντικά καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν μένουν άλυτα γιατί όπως ξέρουν όλοι αν η κεφαλή της διοίκησης δεν μπορεί να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους υφιστάμενούς της, δεν μπορεί να παραχθεί και έργο.

 

8.Τι υπόσχεστε ότι θα κάνετε εφόσον εκλεγείτε;

Όλα εκείνα που είναι εφικτά να γίνουν στον Δήμο μας και πιστέψτε με είναι πολλά και υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνουν άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να βρίσκουμε συνεχώς δικαιολογίες για όλα. Με το πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει, με αποφασιστικότητα και συγκρούσεις, όπου χρειαστούν, θα δώσουμε στον Δήμο μας την αίγλη που έχει χάσει τα τελευταία πολλά χρόνια.

 

9.Είναι εφικτή η συνεργασία του συνδυασμού σας με άλλες παρατάξεις και με ποιες;

Είναι αυτονόητη! Ο καινούριος νόμος επιβάλει τις συνεργασίες και αυτό είναι κάτι θετικό από την στιγμή που όλοι έχουμε σαν μοναδικόστόχο το καλό του Τόπου μας. Όσες παρατάξεις είναι έτοιμες να αφήσουν πίσω τους τις προεκλογικές αντιπαλότητες και τις κομματικές γραμμές τους θα είναι συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι της διοίκησης του Δήμου μας.

 

  1. Αγαπημένη σας φράση (ρητό κτλ) είναι η …

«Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις.» Δεν είναι δική μου η φράση,αλλά εκφράζει την επαγγελματική και προσωπική μου πορεία μέχρι τώρα, και θα εκφράζει και την αυτοδιοικητική μου πορεία μετά τις 26 Μαΐου, πάντα με τη στήριξη των συμπολιτών μου.

 

 

Διαβάστε επίσης