10 μετάλλια ο αθλητικός σύλλογος  «Μονομάχοι Καβάλας»  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στο Λουτράκι   

 10 μετάλλια ο αθλητικός σύλλογος  «Μονομάχοι Καβάλας»  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στο Λουτράκι   

Με 10 μετάλλια( 1 χρυσό,  7 ασημένια, 2 χάλκινα) επέστρεψε από το Λουτράκι ο αθλητικός σύλλογος «Μονομάχοι Καβάλας» όπου έλαβε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Kick Boxing.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης στα 54 κιλά.

Τα ασημένια και χάλκινα  μετάλλια κατέκτησαν οι: Στεφάνου Στυλιανός στα -67 κιλά, Τζεμαλίδου Κατερίνα στα +60 κιλά, Στεφάνου Μιχάλης στα -52 κιλά, Στεφάνου Εμμανουήλ στα -69 κιλά, Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος στα -60 κιλά(σε άλλο στυλ),  Ιωαννίδου Δέσποινα στα -60 κιλά και Ιωαννίδου Σταυρούλα στα -52 κιλά.

Κάποιοι αθλητές συμμετείχαν σε δυο κατηγορίες και ανέβηκαν στο βάθρο δυο φορές.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Λουτράκι έλαβαν μέρος 2.500 αθλητές.

Ο προπονητής των «Μονομάχων» Λάζαρος Χατζησάββας δήλωσε για τους συγκεκριμένους αγώνες: « Ήταν ένα αξιόλογο πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή και υψηλό επίπεδο αθλητών.  Οι αθλητές μας είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη από την παρουσία τους. Καταφέρανε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να κάνουν περήφανο το σύλλογο μας και την πόλη μας. Με την επιστροφή στην Καβάλα ξεκινάει καινούρια προετοιμασία και βάζουμε καινούριους στόχους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τους εύχομαι πάντα επιτυχίες και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Διαβάστε επίσης