• 26 Απριλίου 2024,

Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: 7 από τις 14 ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή

 Α` κατηγορία ΕΠΣΚ: 7 από τις 14 ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή

7 από τις 14 ομάδες της Α` κατηγορία έχουν αλλάξει προπονητή έως τώρα, δηλαδή ένα ποσοστό στο 50%. Ο Βρασίδας μάλιστα έχει τις περισσότερες αλλαγές αφού στον πάγκο από το καλοκαίρι και μετά έχουν καθίσει τρεις προπονητές. 

Οι άλλοι 7  «αντέχουν» ακόμη μέχρι νεωτέρας.

Αναλυτικά.

Οι ομάδες που άλλαξαν προπονητή

Η πιο πρόσφατη αλλαγή είναι στον Βύρωνα Καβάλας όπου μετά από 3,5 χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελίδη.  Τη  θέση του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας ο Στέλιος Ιγνατιάδης.

Πριν είχαμε την αποχώρηση του Γιάννη Καρακότσαλη από τον Αστέρα Φωλιάς.

Με αυτόν πέρσι ο Αστέρας ανέβηκε στην Α` κατηγορία. Ακόμη δεν ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του και μάλλον μέχρι το ματς με τα Λιμενάρια, δύσκολα θα έχει νέο προπονητή ο Αστέρας. Ακούγονται τα ονόματα του Αγγελίδη, του Κεσαπίδη και του Τουρασανίδη.

Ο Βρασίδας Νέας Περάμου ξεκίνησε τη σεζόν με τον Κώστα Αρβανίτη(τώρα συνεργάτης του Ιγνατιάδη στον πάγκο του Βύρωνα). Στη συνέχεια για λίγες αγωνιστικές ανέλαβε ο Χρήστος Τερμεντζής. Ο τρίτος προπονητής για την περίοδο που διανύουμε είναι ο Κώστας Τερζανίδης.

Στην Κεραμωτή  αρχικά ήταν στη θέση του προπονητή ο Δημήτρης Σιώπης που πέρσι οδήγησε την ομάδα από την Β` στην Α` κατηγορία. Παραχώρησε τη θέση του στον έμπειρο Τάσο Τσαπανίδη που μέχρι τώρα είναι αήττητος στον πάγκο της Κεραμωτής σε 6 παιχνίδια.

Στον Αρη Πηγών ο Δημήτρης Τσάκωνας ήταν προπονητής στο ξεκίνημα της σεζόν. Πριν από λίγες αγωνιστικές τη θέση του πήρε ο Δημήτρης Σιώπης.

Στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης ο Στέλιος Αμοιρίδης που είχε αναλάβει πέρσι την ομάδα περίπου στα μέσα της σεζόν,  αποχώρησε και ο Θεόδωρος Μαδέσης ήταν ο αντικαταστάτης του.

Στην ομάδα του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, το ξεκίνημα έγινε με τον Μπάμπη Πανταζίδη ενώ πριν λίγες αγωνιστικές τη θέση του πήρε ο Γιάννης Κοπανάκης που πέρσι ανέβασε τη Δόξα Αμυγδαλεώνα από τη Β` στην Α` κατηγορία.

Οι σταθεροί

Ο Παντελής Στυλιανού παραμένει στον Ορφέα Ελευθερούπολης όπως και ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης στον Μ. Α Ορφανίου. Άλλωστε οι δυο αυτές ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.  Το ίδιο ισχύει και για τον Θωμά Ματρακούκα στη Δόξα Αμυγδαλεώνα που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.  Επίσης σταθερός παραμένει ο Πέτρος Κεκεντζής στον πάγκο της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Προπονητές δεν έχουν αλλάξει η ΑΕΚ Καβάλας και ο Φρίξος Πλατανοτόπου. Ο Γιάννης Κουμλιάς παραμένει στην ΑΕΚ και ο Νίκος Καραμπιμπέρης στην ομάδα του Δήμου Παγγαίου.   Τέλος παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος Χαλκερού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει σταθερός ο Βασίλης Χατζηβασιλειάδης.

 

 

Διαβάστε επίσης