Διακόσμησε το γραφείο σου με Πόστερ!

 Διακόσμησε το γραφείο σου με Πόστερ!

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσο χρόνο περνάς στο γραφείο και γενικότερα στο χώρο εργασίας σου?

Για σκέψου το λίγο καλύτερα! Πράγματι, περνάς περίπου το 1/3 της ημέρας στη δουλειά σου. Γιατί λοιπόν να μην διακοσμήσεις το γραφείο σου και να το κάνεις να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα των συναδέλφων σου?

Ακόμα όμως και να μην θέλεις να διακοσμήσεις το γραφείο σου αλλά το αφεντικό σου σε επέλεξε για να αναλάβεις την ανανέωση του γραφείου, μην αγχώνεσαι σου έχουμε τη λύση!

Αρκεί μόνο να σου πούμε ότι η διακόσμηση του γραφείου είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την διακόσμηση του σπιτιού. Γιατί?

Μα γιατί στο σπίτι πρέπει να εστιάσεις στο δικό σου προσωπικό γούστο και να βρεις τα απαραίτητα διακοσμητικά είδη για να το αναδείξεις (πράγμα αρκετά δύσκολο για να λέμε την αλήθεια).

Αντίθετα, η διακόσμηση του γραφείου είναι πιο safeαφού το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι τα διακοσμητικά είδη που θα αγοράσεις να ταιριάζουν με το ύφος της εταιρείας και της πλειοψηφίας των υπαλλήλων.

Για σένα λοιπόν που θες να διακοσμήσεις το γραφείο σου, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για πόστερ που θα το κάνουν να δείχνει ιδιαίτερο και μοναδικό!

Η πρώτη εντύπωση μετράει!

Αν λοιπόν δουλεύεις στη reception ή στο γραφείο που συναντούν πρώτο οι επισκέπτες όταν μπαίνουν στην εταιρεία, τότε τοποθέτησεΑφίσες &Poster για το Γραφείο κυρίως αφηρημένης τέχνης, με έντονα μοτίβα. Με αυτόν τον τρόπο προσθέτεις χρώμα και είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις νέους πελάτες και συνεργάτες.

 Καινοτόμησε!

Αν έχεις αναλάβει τη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων της εταιρείας σου, όπως για παράδειγμα το meetingroom ή η κουζίνα (…πράγματι όταν δεν είναι στα γραφεία τους, οι εργαζόμενοι περνούν το περισσότερο χρόνο στην κουζίνα), τότε φρόντισε να προσθέσεις πόστερ μοντέρνα με όμορφα σχέδια που θα αναπτύξουν το αίσθημα της δημιουργικότητας ανάμεσα στους υπαλλήλους της εταιρείας.

Βάλε φαντασία!

Μια καλή ιδέα για να διακοσμήσεις το γραφείο σου είναι να τοποθετήσεις πόστερ με φράσεις που θα σου δώσουν έμπνευση και κίνητρο για να γίνεις πιο αποδοτικός στη δουλειά σου.

Προσοχή όμως! Δεν χρησιμοποιούμε σαν πόστερ στο γραφείο μας οποιαδήποτε φράση είδαμε και μας άρεσε στο Facebook. Πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί και να κάνουμε μια έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουμε ποιο πόστερ και με τι φράση θα τοποθετήσουμε στο γραφείο μας.

Ένας εξίσου όμορφος τρόπος διακόσμησης τοίχου είναι να δημιουργήσουμε μια συλλογή από πόστερ με φράσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα.

 

Σκέψου προσεκτικά!

Τέλος, αν είσαι το αφεντικό ή ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρείας η επιλογή της διακόσμησης πρέπει να είναι πιο προσεκτική. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσεις μεγάλα σε μέγεθος πόστερ (καλό θα ήταν να έχουν πλαίσιο) γενικού περιεχομένου που θα αναδεικνύουν όμως τη προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου.

Είναι σημαντικό να σκεφτείς ποια πράγματα σου αρέσει να κάνεις καθώς και τι σε εμπνέει στην καθημερινότητα σου. Μην ξεχνάς ότι το πόστερ που θα τοποθετήσεις στο γραφείο σου μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης με υποψηφίους πελάτες ή και συνεργάτες. Για αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποια λογική πίσω από τη χρησιμοποίηση του.

Σου άρεσε το άρθρο? Πώς σου φάνηκαν οι ιδέες μας? Σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις κάποιες απ’ αυτές?

Διαβάστε επίσης