• 15 Μαΐου 2024,

Άλλος για Άγιο Δομίνικο ;

 Άλλος για Άγιο Δομίνικο ;

Όπως καταλαβαίνετε είμαστε έτοιμοι για Άγιο Δομίνκο αφού το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη ξεκινάει το SURVIVOR Νο2 με τον Τούρκο μεγιστάνα των ΜΜΕ που έχει αναλάβει και πάλι την παραγωγή να υπόσχεται εκπληκτικά δώρα.

Το SURVIVOR No 2 δεν θα έχει καμμία σχέση με τον Νο 1 και την διαφορά δεν θα την κάνουν μόνο τα αθλήματα αλλά και τα έπαθλα που απο κάποια στιγμή και μετά δεν θα είναι μόνο σαλαμοκάσερα.

Όσοι επιλεχθούν και ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και για όσο παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι θα περάσουν καλά και θα ζήσουν στιγμές μοναδικές.

Οταν η παραγωγή έχει χρήμα και το ξοδεύει όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σε μια εποχή που όλοι κάνουν περικοπές ο Τούρκος παραγωγός του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν κάνει τσιγγουνιές ξοδεύει και απλά κάνει την διαφορά γιατί εκτός όλων των άλλων την ξέρει την δουλειά.

Μην ξεχνάτε οτι και ο ίδιος πριν πιάσει την καλή και γίνει καναλάρχης και τρανός επιχειρηματίας ήταν παρουσιαστής και μάλιστα η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του στην τηλεόραση ήταν η παρουσίαση του τούρκικου survinor πριν απο αρκετά χρόνια.

Αν δεν κάνω λάθος είχε επιλεχθεί για να παρουσιάσει το πρώτο SURVIVOR της Τουρκίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι είναι περισσότεροι εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο παιχνίδι που γίνεται κάθε χρόνο για πολλά χρόνια.

Στην Ελλάδα μεταξύ του πρώτου και δεύτερου SURVIOVOR που ήταν αυτό που κέρδισε ο Ντάνος μεσολαβήσανε αρκετά χρόνια και μια χρεωκοπία της χώρας.

Βέβαια τότε την παραγωγή του παιχνιδιου παρουσιαστής του οποίου ήταν ο ηθοποιός Μαρκουλάκης είχε αναλάβει το ίδιο το κανάλι που δεν είχε την οικονομική άνεση που έχει η σημερινή παραγωγή.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε οτι το SURVIVOR No2 το βλέπουμε μόνο και μόνο για την Όλγα Φαρμάκη που μπορεί και μόνη της να κάνει την διαφορά.

Είναι ένα κορίτσι ΡΟΥΚΕΤΑ και το μόνο που μένει να δούμε είναι τις αποδόσεις της στα αθλήματα αν και είμαστε σίγουροι οτι δεν θα έχει πρόβλημα.

 

Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κανά απρόοπτο με την τρίτη αξιολόγηση και τα τεστ των ελληνικών τραπεζών περαιτέρω χαλάρωση των capital controls μπορούμε να περιμένουμε απο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και μετά.

Αφού θα έχουμε βγεί έστω και τυπικά απο το 3 πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και θα έχουμε περάσει σε μια άλλη φάση εποπτείας.

Για την ολική άρση των capital controls που μπήκανε στην ζωή μας τον Ιούνιο του 2015 δεν γίνεται κουβέντα.

Θυμάμαι και γελάω όταν μερικές μόνο εβδομάδες απο εκείνη την μαύρη Δευτέρα με κλειστές όλες τις ελληνικές τράπεζες κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης “πρώτη φορά αριστερά” να βγαίνουν στα κανάλια και να δηλώνουν οτι η ολική τους άρση είνα θέμα εβδομάδων άντε μηνών και περάσανε απο τότε 2,5 χρόνια.

 

Στο πρόσωπο της Όπρα Ουίνφρεϊ βλέπουν οι Αμερικάνοι τον θηλυκό ΟΜΠΑΜΑ και την παροτρύνουν μέσω του διαδικτύου να είναι αυτή που θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβρη του 2020.

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η Χίλαρυ φαίνεται οτι μπορεί να το καταφέρει και σχετικά εύκολα με αντίπαλο τον Τράμπ η Όπρα που φαίνεται οτι έχει ρεύμα.

Είναι κάτι παραπάνω απο βέβαιο οτι ο Τράμπ στις επόμενες εκλογές θα χάσει με οποιοδήποτε αντίπαλο και σχεδόν σίγουρα  απο την  Όπρα αν αποφασίσει τελικά να αναμετρηθεί μαζί του.

Η Όπρα για όσους δεν γνωρίζουν ξεκίνησε απο την τηλεόραση και μέχρι πριν απο λίγα χρόνια ήταν διάσημη τηλεπερσόνα μέχρι που αποσύρθηκε για να διευθύνει τις δικές της επιχειρήσεις.

Είναι ζάμπλουτη και ίσως αυτό που λείπει απο την συλλογή της να είναι ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ.

 

Το live του Αντώνη Ρέμου στο Κουρσεβέλ την παραμονή της πρωτοχρονιάς συνοδεύτηκε και απο μια ρομαντική πρόταση προς την καλή του Υβόννη Μπόσνιακ η οποία με ευκολία είπε το ΝΑΙ.

Η πρόταση έγινε λίγα λεπτά πριν βγεί στην σκηνή ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Yes I do πήγε η δουλειά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης