Γιάννης Μαλαματάς: « Δικαίως είμαστε πρωταθλητές χειμώνα»

 Γιάννης Μαλαματάς: «  Δικαίως είμαστε πρωταθλητές χειμώνα»

Στους 93,7 μίλησε ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας, όπου η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ` Εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Δικαίως η ομάδα σου είναι στην πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση του Α` γύρου;  Πιστεύεις ότι θα έχει διάρκεια για να κόψει ο Κεραυνός πρώτος το νήμα;

Απάντηση: Η ομάδα μου  δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Αυτό το δείχνει όλη η πορεία που έχει κάνει στον Α` γύρο αν εξαιρέσουμε ένα- δυο παιχνίδια που δεν ήταν καλή.

Νομίζω ότι μιλάνε και τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα θέλει μεγάλη προσπάθεια ακόμη, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε ακόμη στα μισά.

Ερώτηση: Μέσα στη Δόξα Θεολόγου μάλλον ήταν ένα από το πιο δύσκολα παιχνίδια για τον Κεραυνό;

Απάντηση:  Για μένα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που παίξαμε μέχρι σήμερα, για δυο λόγους. Ο πρώτος και περισσότερο σημαντικός είναι ότι είχαμε μεγάλη αποχή από παιχνίδια. Στην ουσία ο Κεραυνός έχει να παίξει δυνατό ματς πρωταθλήματος από τις 15 Νοεμβρίου. Τα τελευταία μας παιχνίδια ήταν με τον Απόλλων Χρυσοχωρίου που φέτος έχει μια νεανική ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και στη συνέχεια με τον Ηρακλή Καβάλας που δε συμμετέχει. Μετά μεσολάβησαν οι γιορτές. Αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την ομάδα με φιλικά παιχνίδια για να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Είναι πάλι όμως διαφορετικό, άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Ο δεύτερος λόγος που έκανε το παιχνίδι πολύ δύσκολο, ήταν η ομάδα της Δόξας Θεολόγου που έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές και είναι χαμηλά στη βαθμολογία, οπότε θέλουν βαθμούς.

Ηταν μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Σημαντική νίκη για μας ενώ στο Α` μέρος ήμασταν πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. Δεν το καταφέραμε αυτό και μετά έγινε ντέρμπι το παιχνίδι.

Ερώτηση: Επέστρεψε ο Μπάρι Αλήογλου, αποκτήθηκε ο Μπαμπατζάνης, θα έχουμε και άλλες προσθήκες στο ρόστερ;

Απάντηση: Πιθανόν να υπάρχει μια προσθήκη ακόμη στο ρόστερ. Μιλάμε με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θα δούμε…

Ερώτηση: Τώρα έρχεται το ματς με τον Ορφέα που βέβαια εξακολουθεί να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Απάντηση: Ο Ορφέας πάντα είναι… Ορφέας. Πολύ υπολογίσιμη ομάδα, ιστορική ομάδα.

Το ξέρουμε και θα πρέπει να δείξουμε την ανάλογη πειθαρχία στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο με τον Ορφέα να είναι εκτός στόχων και αυτό τον απελευθερώνει για να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Ερώτηση: Η ΑΕΚ είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος για την πρώτη θέση; Βάζουμε και τον Βύρωνα στη διεκδίκηση της κορυφής;

Απάντηση: Θεωρώ κια τον Βύρωνα μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Βύρωνα που είναι κοντά στη βαθμολογία. Το θέμα είναι να έχεις διάρκεια. Η ΑΕΚ δεν ξέρω με τι στόχους ξεκίνησε αλλά έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία. Δεν γνωρίζω και πως θα επιδράσει ο πρωταθλητισμός στους παίκτες της ΑΕΚ.  Εμείς αυτό το βιώνουμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε. Αυτή είναι η διαφορά.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι συνέχεια κοντά μας, ακόμη και στα εκτός έδρας.  Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και ελπίζω να συνεχιστεί.

Διαβάστε επίσης