• 29 Μαρτίου 2024,

Με Αλιατίδη, Σέχου και Πάλλα(αν βγει το δελτίο του) – Σήμερα ο ΑΟΚ Κύπελλο με τους Αντιφιλίππους στις 14.30

 Με Αλιατίδη, Σέχου και Πάλλα(αν βγει το δελτίο του)  – Σήμερα ο ΑΟΚ Κύπελλο με τους Αντιφιλίππους στις 14.30

Σήμερα στις 14.30 ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ την ομάδα του Μ. Α Αντιφιλίππων.  Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο των Αντιφιλίππων είχε τελειώσει 0-0.   Οπότε η πρόκριση είναι ανοιχτή.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης υπολογίζει τους Αλιατίδη, Σέχου που επιστρέφουν από τιμωρίες. Μάλιστα δεν αποκλείουμε να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό αλλά και επειδή οι επιλογές δεν είναι πολλές για το κέντρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Παυλίδη, στο ματς που πέρασε με την ομάδα του Μ. Α Ξηροποτάμου.

Δεν αποκλείουμε να δούμε σήμερα και τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Πάλλα που επίσης θέλει αγωνιστικό ρυθμό αλλά και να τσεκάρει ο Ανυφαντάκης την αγωνιστική ετοιμότητα που έχει. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση να βγει το δελτίο του.    Δυο ακόμη νέα πρόσωπα υπολογίζονται, πρόκειται για τους νεαρούς Κέρθι και Κεχαγιά που αποκτήθηκαν από ΠΑΟΚ Καβάλας και Δόξα Αμυγδαλεώνα αντίστοιχα.  Ο Ανυφαντάκης ενδεχομένως να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς αφού το βάρος πέφτει στο παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα του Αρη Αβάτου.    Οπότε θέση βασικού διεκδικούν ο Παγκάκης, ο Τσακιρίδης, ο Προβατίδης αλλά και να μείνουν στην αρχική ενδεκάδα ο Ντουρτμές, ο Αδαμάκης και ο Θωμαϊδης.  Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ξόμπλιος.

Από την άλλη στην ομάδα του Μ. Α Αντιφιλίππων θα παίξει για τελευταία φορά ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κυφωνίδης πριν φύγει για την Ερμιονίδα. Τραυματίας από το παιχνίδι της Κυριακής μέσα στην Πέραμο είναι ο Παλληκαράς.

 

Διαβάστε επίσης