• 24 Απριλίου 2024,

120 αιτήσεις και δείγματα για δότες μυελού των οστών χάρη στη Ρεγγίνα Μακέδου!

 120 αιτήσεις και δείγματα για δότες μυελού των οστών χάρη στη Ρεγγίνα Μακέδου!

Η χθεσινή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία ήταν μια γιορτή. Μια γιορτή για τη ζωή που ξεπερνά τα διάφορα εμπόδια.

Η Ρεγγίνα Μακέδου συνδέθηκε μέσω υπολογιστή και δέχθηκε τις ευχές των φίλων της. Ήταν κάτι παραπάνω από τα γενέθλια της.

Σχετική είναι η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας:

«Μία συγκινητική μέρα έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα αφιερωμένη στη Ρεγγίνα Μακέδου. Μια μέρα που ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με το Step up όπου ήταν γυμνάστρια η Ρεγγίνα, έκαναν ένα πάρτυ γι αυτό το κορίτσι χάρη στα γενέθλια της, όχι μόνο για την ημέρα που γεννήθηκε, αλλά και για την ημέρα που αναγεννήθηκε χάρη σε κάποιον δότη που της χάρισε ξανά τη ζωή της.

Είδαμε τη Ρεγγίνα που ήταν συνδεδεμένη από το δωμάτιο που αναρρώνει, με την εκδήλωση που έγινε για χάρη της και μίλησέ τόσο συγκινημένη! Μας μίλησε για το τι αισθάνεται. Μας έκανε όλους να δακρύσουμε.Της τραγουδήσαμε το “Να ζήσεις Ρεγγίνα” Χρόνια σου πολλά Ρεγγίνα γεμάτη από ΥΓΕΙΑ !!!!

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου, ήταν εκεί. Πάνω από 120 δείγματα Δοτών Μυελού των οστών. Αν υπήρχαν κι άλλες αιτήσεις, θα περνούσαμε κατά πολύ περισσότερο τον αριθμό των δοτών που με τόσο χαρά ερχόταν να δώσουν δείγματα.Το μήνυμα σου Ρεγγίνα έπιασε τόπο. “ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ”.

Διαβάστε επίσης