• 7 Μαΐου 2024,

Και μετά το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο – Η μεγάλη ανατροπή του καιρού

 Και μετά το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο –  Η μεγάλη ανατροπή του καιρού

Η σημερινή Δευτέρα χαρακτηρίζεται από πολλούς και ως μαύρη Δευτέρα αφού οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τις προγραμματισμένες φορολογικές τους υποχρεώσεις.

ΕΝΦΙΑ δεύτερη δόση , δεύτερη δόση φόρου , δόση ρυθμίσεων ( αν υπάρχουν) αλλά και τα τρέχοντα που είναι σχεδόν μηνιαία.

Βέβαια η σημερινή Δευτέρα εκτός από μαύρη θα είναι και καλοκαιρινή αφού η καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα αλλά και αύριο Τρίτη.

Από την Τετάρτη και μετά ο καιρός αλλάζει σταδιακά αφού οι μετεωρολόγοι επιμένουν να μιλάνε για μία μεγάλη ανατροπή του σκηνικού του καιρού που προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνει άκρως χειμερινό με μία σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στις κορυφές των βουνών.

Όλες αυτές τις προβλέψεις είναι αλήθεια ότι τις παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και με αγωνία περιμένουμε να δούμε αν θα βγούνε.

Ο Αρναούτογλου μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB οτι η πρόβλεψη αυτή θα αλλάξει μόνο αν αυτό το σύστημα με τις ψυχρές αέριες μάζες που περιμένουμε δεν κατέβει τελικά προς τα Βαλκάνια και πάει αλλού πράγμα που δεν είναι και τόσο πιθανό να συμβεί.

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η αλλαγή , αν είναι όντως τόσο μεγάλη θα μας περάσει από την κουβέρτα την πικέ στην μάλλινη ή ακόμα και στο πάλωμα.

Ετοιμάστε τα τερλίκια και τις μακριμάνικες πιζάμες και περιμένετε με αλάρμ την εξέλιξη του καιρού.

Πάντως η πιο πρόσφατη πρόβλεψη της ΕΜΥ για το τέλος της εβδομάδας δίνει βροχές εδώ για την Καβάλα αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι λογικές για την εποχή που διανύουμε.

Κυριακή κοντή γιορτή που λέγανε και οι παλαιότεροι.

 

Και μετά μου λέτε ότι ο Κυριάκος δεν είναι γκαντέμης.

Εδώ έφτασε μέχρι την Αμερική και ματαιώθηκε το ραντεβού με τον Τραμπ αφού ξεκίνησε έρευνα για την παραπομπή του !!!

Αν αυτό δεν είναι γκαντεμιά τότε τι είναι ;

Ευτυχώς που έγινε εκείνο το δείπνο και ανταμώσανε οι δύο και τα είπανε έστω μεταξύ τυρού και αχλαδιού.

 

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή στις δύο κούρσες του 6ου Night City Run ξεπέρασαν τις προσδοκίες αφού φαίνεται ότι η Καβάλα έχει κάθε χρόνο για αυτή την διοργάνωση όλο και μεγαλύτερη αγκαλιά.

Μπράβο στους συμμετέχοντες ένας μεγάλο μπράβο στην ΛΦΚ αλλά και στον Δήμο κάτω από την αιγίδα του οποίου γίνεται τα τελευταία χρόνια αυτή η εκδήλωση.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης