2-2 ο ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης που το ήθελε περισσότερο (Φωτογραφίες)

 2-2 ο ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης που το ήθελε περισσότερο (Φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος και σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο από τη συνεχόμενη βροχή, δεν μπόρεσε να φτάσει   στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες αλλά και δυο δοκάρια.   Δεν καθάρισε το ματς και στο τέλος το πλήρωσε. Ο Παπαδόπουλος μαζί με τους σκόρερ έκαναν ένα καλό παιχνίδι.

Ο Ορφέας Ξάνθης έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα και δικαιώθηκε.  Τα δώσανε όλα οι παίκτες του Ορφέα.  Τα πάντα για την παραμονή του θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ανυφαντάκης επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Αλιατίδη στο κέντρο της άμυνας αλλά και τον Αδαμάκη. Επίσης επέστρεψαν στη βασική ενδεκάδα ο Ψάλτης(εξέτισε την ποινή του) στη μεσαία γραμμή και ο Βαλαβανόπουλος στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ προηγήθηκε με τον Αδαμάκη στο 20` αφού προηγήθηκε πλασέ του Βαλαβανόπουλου που απέκρουσε ο Ρούφος. Στη συνέχεια είχαμε ένταση αφού οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν τηρήθηκε το φερ πλέι ενώ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Μακράκης αλλά και γυμναστής του ΑΟΚ Γιώργος Γουνελάς από τον πάγκο.

Στο 34` μεγάλη ευκαιρία με Πασχαλάκη ο Ορφέας Ξάνθης που πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά. Στο 35` από ωραία ασιστ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, ο Ξόμπλιος με προσποίηση και σουτ το 2-0.   Στο 39` από  συρτό φάουλ του Τορομανίδη  η μπάλα βρήκε παίκτη του ΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.   Στην επανάληψη ο Βαλαβανόπουλος στο 51` έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ που βρήκε τη συμβολή των δοκών μετά από απόκρουση του Ρούφου.   Στο 54` αστόχησε με κεφαλιά ο Αδαμάκης. Στο 60` σουτ ο Πάλλας δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ ο Ρούφος. Στο 70` άλλαξαν ωραία τη μπάλα ο Κέρθι με τον Παπαδόπουλο που δεν μπόρεσε να αποφύγει τον Ρούφο.  Στο 71` σουτ ο Ξόμπλιος απόκρουση του Ρούφου και η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στο 85` από σέντρα του Χατζηκυριάκου, αστόχησε με κεφαλιά από κοντά ο Ξόμπλιος. Στο 88` αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μπάμπης Χατζημεστής. Στο 89` ο Ξαντινίδης με φοβερό σουτ το 2-2 από κεφαλιά πάσα του Μαλαδένη.

Ο συνθέσεις.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Μπλιός 83` Παυλίδης , Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος, Πάλλας 60` Κέρθι  , Αδαμάκης 60` Θωμαϊδης , Βαλαβανόπουλος 83` Χατζηκυριάκου.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τσαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης,  Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Μπουνταγκίδης 83` Ζυκολάρης , Χιντ Ιμέρ 75` Χατζηπαππάς , Τορομανίδης 58` Μουμίνογλου , Πασχαλάκης 64` Ξαντινίδης.

 

Διαβάστε επίσης