ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ “ΑΕΤΟΥ” ΝΕΣΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

 ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ “ΑΕΤΟΥ” ΝΕΣΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
 Άλλη μια νέα επιτυχία ήρθε να προστεθεί σε όλες αυτές που έχουν κατορθώσει τόσα χρόνια στην σκοποβολή πήλινου στόχου οι αθλητές του Συλλόγου μας.
Ο Πέτρος Στάθης κατάφερε στην πρώτη του χρονιά ενασχόλησης του με την αγωνιστική σκοποβολή, να κατακτήσει την Τρίτη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης κόμπακ σπόρτινγκ, στην β κατηγορία ανδρών που συμμετείχε και για την διάκριση αυτή βραβεύεται από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος με μετάλλιο και δίπλωμα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της πριν λίγες μέρες.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αθλητής του Συλλόγου μας συμμετείχε ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα σκητ Ελλάδος γ κατηγορίας, που κατάφερε επίσης να κατακτήσει την έκτη θέση (6η) Πανελληνίως και την τέταρτη θέση (4η) στην α ζώνη (πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδος).
Για αυτές τις επιτυχίες του συγκεκριμένου αθλητή, καθώς επίσης και των υπολοίπων (12) αθλητών του Συλλόγου μας, που καταφέρανε να έχουνε ανάλογες διακρίσεις-επιτυχίες και αυτοί στην σκοποβολή του πήλινου στόχου, θα πραγματοποιηθεί σύντομα ανάλογη τελετή βράβευσής τους από τον Σύλλογο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε επίσης