Υπό βροχή η εκδήλωση των Πελοποννησίων

 Υπό βροχή η εκδήλωση των Πελοποννησίων

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε  το πρωί η εκδήλωση του Συλλόγου Πελοποννησίων Καβάλας «Ο Κολοκοτρώνης». Μια περίπου εβδομάδα πριν από την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο σύλλογος κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη δίπλα στη στρατιωτική λέσχη. Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση που φέτος οργανώθηκε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αψηφώντας τη βροχή.

Εκεί ήταν η Φιλαρμονική του δήμου Καβάλας, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης, ο στρατηγός διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γραμμμένος.

Οι παλαιότεροι Πελοποννήσιοι της Καβάλας θυμήθηκαν ότι τις ίδιες ακριβώς δύσκολες καιρικές συνθήκες είχε αντιμετωπίσει σε εκδήλωσή του ο σύλλογος όταν το 1987 πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι Πελοποννήσιοι της Καβάλας συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείου ΕΣΠΕΡΙΑ όπου ο σύλλογος πραγματοποίησε γενική συνέλευση κι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοικήσεως.

Διαβάστε επίσης