• 19 Απριλίου 2024,

Νέα τοπικών συλλόγων

 Νέα τοπικών συλλόγων

Σεμινάριο πασχαλινής λαμπάδας διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 – 19:00. Κόστος συμμετοχής 5€. Περιλαμβάνεται η λαμπάδα και κάποια υλικά – μπορείτε να φέρετε και δικά σας υλικά. Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6976367399 κα. Μαρία Πολυζώη.

*Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας (ΣΧΟΚ) ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 2ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Paggaio Akrolithos. Ο αγώνας είναι 10 χιλιομέτρων, θα γίνει την Κυριακή 6 Μάη στη γνωστή διαδρομή με εκκίνηση την παλιά Αυλή.

*Από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμΕΑ ανακοινώθηκε ότι: Μία ακόμα συνάντηση με θετικό πρόσημο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας εκπροσώπων του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Α.Μ.Θ. με τον διοικητή του Συσμανόγλιου Νοσοκομείου Κομοτηνής κύριο Γ. Φιλιππίδη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναζήτηση πρακτικών και ενεργειών που θα προσδίδουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την εξυπηρέτηση των ληπτών παροχών υγείας τόσο της ΠΕ Ροδόπης άλλα και γενικότερα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των φορέων που ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού , τότε παράγετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που αντανακλά στη κοινωνία.

* Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Καβάλας κάλυψε υγειονομικά με πολυμελή ομάδα εθελοντών της τον αγώνα δρόμου Kavala Trail Run που οργανωσε ο Συλλογος Χιονοδρομιας Ορειβασιας Καβαλας (Σ.Χ.Ο.Κ.) και πραγματοποιήθηκε στο περιαστικό δάσος της πόλης. Στον αγώνα πήραν μέρος περίπου 350+ αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο από την Καβάλα αλλά και από τους γύρω νόμους,καλύπτοντας 13 χλμ με 600 μέτρα υψομετρικής διαφοράς . Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους πήραν μέρος.

Διαβάστε επίσης