• 4 Μαΐου 2024,

2-2 στο Χαλκερό και ο Ατρόμητος πολύ κοντά στην παραμονή(φωτογραφίες)

 2-2 στο Χαλκερό και ο Ατρόμητος πολύ κοντά στην παραμονή(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Χρυσός μάλλον θα αποδειχθεί ο βαθμός της ισοπαλίας για τον Ατρόμητο Χαλκερού που έφερε 2-2 με την ΑΕΚ(έχασε κάθε ελπίδα για την άνοδο) και θέλει τώρα μια νίκη στα Λιμενάρια για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Καρυά στα πολύ δύσκολα ενώ σώθηκε η Καρβάλη με τη νίκης της 3-2 στην έδρα του Εθνικού.

Το παιχνίδι στο Χαλκερό είχε μεγάλη ένταση μέχρι το τέλος και πολλές συγκινήσεις. Επίσης και πολλές καθυστερήσεις από τραυματισμούς  στο β` μέρος. Η ΑΕΚ προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 1-0 στο 4 ` χάρη σε γκολ με πολύ ωραίο σουτ του Νομικού. Γρήγορα όμως ισοφάρισε το Χαλκερό στο 7` με ωραία πλασέ του  Γοριδάρη  ύστερα από πάσα του Μανδαλιανού. Στο 10` ο Γοριδάρης έχασε μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ενώ ο στο 24` ο έμπειρος Ταξίδης με σουτ από πλάγια θέση μετά από σύγχυση έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 39` μετά από πλασέ του Προβατίδη και απόκρουση του Σιούπα, ο Κυγάης Α δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 41` φάουλ του Προβατίδη λίγο άουτ.

Στο 49` μεγάλη ευκαιρία αφού ο Προβατίδης απέφυγε τον Σιούπα αλλά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Στο 58` ο Σιούπας που ήρθε από τον πάγκο στη θέση του Καραβελίδη που τραυματίστηκε στο 27` έκανε σπουδαία απόκρουση σε πλασέ του Προβατίδη. Στο 59` μετά από κεφαλιά του Α. Κυγάης ο Αγγος πολύ εύκολα με πλασέ το 2-2 ενώ στο 67` το σουτ του Γλεντίδη έσωσε ο Κουνατίδης. Στο 83` ο Κοπανάκης απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή τον κίνδυνο και στο 87` η κεφαλιά του Α. Κυγάης πέρασε λίγο άουτ. Στο 88` εξ επαφής το σουτ του Γοριδάρη αλλά ο Κουνατίδης σώζει.

Στο τέλος οι παίκτες του Χαλκερού πανηγυρίσανε το βαθμό που κατά πάσα πιθανότητα θα τους κρατήσει στην κατηγορία.

Στην κερκίδα μεγάλη ένταση μάλλον υπερβολική.

Πολύ καλός ο διαιτητής Τσιάρας που απέβαλε από τον πάγκο τον Ταξίδη.

Οι συνθέσεις.  

Ατρόμητος: Καραβελίδης 27` λ.τ Σιούπας, Γ. Σιδηρόπουλος, Νικολαϊδης, Κοπανάκης, Καβουρίδης,  Κ. Σιδηρόπουλος, Βορίδης 70` Χάσα, Καλαϊτζής 93` Σεφερλής, Μανδαλιανός, Γοριδάρης, Ταξίδης 64` Γλεντίδης

ΑΕΚ: Κουνατίδης, Μαλαμίδης, Νομικός 52` Λεγάτος, Στερνιώτης 88` Γ. Κυγάης, Ελευθεριάδης, Καπνόπουλος 86` Ταταλιάς, Α. Κυγάης 90` Βακιρτζής, Πανάγου, Σεμερτζίδης, Προβατίδης, Κ. Αγγος.

Διαβάστε επίσης