2 προτάσεις ιδιωτών για την πρώην Ορθοπεδική Κλινική (Σανατόριο)

 2 προτάσεις ιδιωτών για την πρώην Ορθοπεδική Κλινική (Σανατόριο)

Έληξε την Τετάρτη η προθεσμία που έθεσε σε κάθε ενδιαφερόμενο η Ιατρική Εταιρία Καβάλας, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για την αξιοποίηση της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο. Χθες οριστικοποιήθηκε η παραλαβή δύο προτάσεων που θα διερευνηθούν, έτσι ώστε σύντομα οι δύο ιδιώτες να κληθούν να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά.

Η Ιατρική Εταιρία Καβάλας εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, που στόχο έχει να αυξήσει τα έσοδα της ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιείται η συγκεκριμένη ακίνητη περιουσία της. Όλα αυτά χωρίς να υπάρξει παρέκκλιση από τους σκοπούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο προτάσεις προέρχονται από έλληνες επιχειρηματίες. Ο πρώτος ζητά την Ορθοπεδική κλινική για να τη μετατρέψει σε ξενοδοχειακή μονάδα, ο δεύτερος παρουσιάζει σχέδια κλινικής ή γηροκομείου. Και στους δύο σύντομα θα αποσταλούν σχετικά με το ακίνητο έγγραφα. Η πρώην Ορθοπεδική κλινική βρίσκεται σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, διαθέτει προς αξιοποίηση 1.500 τμ (ισόγειο και δύο όροφοι).

Διαβάστε επίσης