ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Δύο προτάσεις για την αξιοποίηση της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο κατατέθηκαν στη διοίκηση της Ιατρικής Εταιρίας, στη λήξη της σχετικής προθεσμίας. Μία αναφέρεται σε λειτουργία ξενοδοχείου κι η δεύτερη σε λειτουργία μονάδας φιλοξενίας ηλικιωμένων. Σύντομα οι δύο υποψήφιοι επενδυτές θα κληθούν να καταθέσουν τις οικονομικές τους προτάσεις. Η πρώην Ορθοπεδική κλινική βρίσκεται σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, στο ισόγειο και στους δύο ορόφους υπάρχουν 1.500 τμ.

 

Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές Καβάλας δύο πρώην δημοτικοί υπάλληλοι που κατηγορούνταν για περισυλλογή αδέσποτου σκύλου με μη νόμιμες διαδικασίες. Επιμένει στο διάλογο με τους αγρότες και κατοίκους του πρώην Δήμου Φιλίππων ο ΤΑΡ. Εγκρίθηκε από επιτροπή της Περιφέρειας η συμμετοχή της Π.Ε. Καβάλας στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας. Έχουν συνολικό προϋπολογισμό 13.000 ευρώ κι η Π.Ε. Καβάλας αναλαμβάνει να καλύψει ποσό 2.000 ευρώ. Άρχισαν οι προετοιμασίες της Λευκής Νύχτας στην αγορά της Ελευθερούπολης, η εκδήλωση θα γίνει τον Ιούνιο. Συχνότερη συνεργασία για την προστασία του καταναλωτή συμφώνησαν φορείς και υπηρεσίες σε σύσκεψη που έγινε χθες στο γραφείο του Θ. Μαρκόπουλου. Πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες που αναλαμβάνουν τους ελέγχους στην αγορά.

 

Εξετάζεται από το Δήμο Καβάλας το αίτημα μείωσης τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, είπε η δήμαρχος στο σωματείο των Καφεζυθοπωλών που την επισκέφθηκε χθες. Ο Πέτρος Πετρόπουλος είχε συνάντηση με διευθυντές γυμνασίων και λυκείων. Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί από την Καβάλα ταξιδεύουν στην Αθήνα για το σημερινό συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Την Τρίτη στην Καβάλα ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας. Το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία του ΛΑΟΣ στην πόλη μας. Κριτική στη Δήμαρχο για τον τουρισμό κρουαζιέρας από τον Βαγγέλη Παππά.

 

Εγκαινιάζεται το απόγευμα έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου που θα λειτουργεί στη Δ. Καπναποθήκη. Την επιμέλεια της έχει ο Στράτος Καλαφάτης. Σήμερα και αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Η κατσαρίδα». Την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωση για την ποίηση μαθητών δύο λυκείων. Αύριο το απόγευμα οι Ιχνηλάτες οργανώνουν στο Αμφιθέατρο την 3η συνάντηση εφηβικών- παιδικών ομάδων χορού.

 

Τη δήμαρχο συνάντησαν χθες εκπρόσωποι της διοίκησης του ΑΟΚ, θυμίζοντας της υποσχέσεις της για την ενίσχυση της ομάδας. Την Κυριακή 25 Μαρτίου ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα σε ΑΟΚ και Βύρωνα.

 

 

Διαβάστε επίσης