• 25 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

20 χρόνια Γιορτής Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

 20 χρόνια Γιορτής Καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

φωτογραφία αρχείου

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί στην 20η Γιορτή Καλαμποκιού το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 στις 21:30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων.

Φέτος κλείνουμε τα 20 χρόνια Και η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο πιο σπουδαίο αγαθό της γης το καλαμπόκι αλλά και στους συγχωριανούς μας και εθελοντές της εκδήλωσης, στην καρποφόρα γη, στις πολιτισμικές παραδόσεις του Παγγαίου και των προσφύγων Μικρασιατών, Θρακιωτών και Ποντίων και στους μετανάστες που επιστρέφουν αυτή την εποχή στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να νιώσουν τη ζεστασιά της οικογένειας και της κοινότητας.

Οι επισκέπτες μας θα γευτούν ΔΩΡΕΑΝ ψητό και βραστό καλαμπόκι καθώς και παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως η μπομπότα και το χαβίτσι. Μέλη και εθελοντές του συλλόγου μας θα φροντίσουν για σας και θα σας προμηθεύσουν με άφθονα παγωμένα ποτά και πεντανόστιμα ψητά

Μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό συγκρότημα “ Ρωμέικη Κομπανία – Romèiki Kompania ”.  Με τους Κόκκορη Αργύρη – Λάουτο/τραγούδι , Τράκα Αστέρη – βιολί και Τζιάτζιο Σπύρο – κρουστά.

Μαζί τους στο κλαρίνο ο Παπαγεωργόπουλος Αλέξανδρος και γκάιντα/καβάλι Νταβλιάκος Γιώργος. Στο τραγούδι η Κωνσταντίνα Πετρινιώτη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικά το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κουδουνίων.

Χορηγός επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Πρωινή 93.7

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας περιμένουμε

Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων

Διαβάστε επίσης