20 Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα

 20 Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα

Δημοσιεύτηκε χθες στον τοπικό και αθηναϊκό τύπο η διακήρυξη του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας (Διεύθυνση Εκμετάλλευσης) για τη διεξαγωγή δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού προς εκμίσθωση εκτάσεων εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα.

Αφορά εκτάσεις 79,7 και 58,4 στρεμμάτων. Εξαιρούνται οι χώροι που χρησιμοποιούνται από τρίτους καθώς έχουν εκμισθωθεί ή παραχωρηθεί σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 40 έτη και ως τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 15.000 ευρώ ως μηνιαίο μίσθωμα για τα πρώτα 5 έτη της μίσθωσης και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 3 των αναλυτικών όρων.

Ελάχιστο κόστος επένδυσης ανέρχεται στο ποσό των 3 εκ ευρώ τουλάχιστον. Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις, στα γραφεία του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας. Θα γίνει σύμφωνα με γραπτές ανοιχτές προσφορές και θα συνεχιστεί με προφορικές προσφορές των διαγωνιζόμενων.

Η πρώτη φάση η οποία θα αρχίσει την 20-9-2021 και ώρα 9 και θα ολοκληρωθεί την 21-9-2021.

Η δεύτερη φάση θα υλοποιηθεί κατόπιν προσκλήσεως της αρμόδιας επιτροπής του Ταμείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, θα προσέλθουν οι διαγωνιζόμενοι ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι των υποψήφιων προκειμένου να καταθέσουν εγγράφως την οικονομική τους προσφορά. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ταμείου ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τους προς εκμίσθωση χώρους.

Διαβάστε επίσης