• 19 Απριλίου 2024,

Είναι το καλοκαίρι της 30άρας …

 Είναι το καλοκαίρι της 30άρας …

Εκτός από τον Covid – 19 και τα μπουρίνια που τα αντιμετωπίζουμε πλέον σε καθημερινή βάση , το φετινό καλοκαίρι είναι και το καλοκαίρι των κοριτσιών που είναι λίγο πάνω από τα 30.

Έχουμε και λέμε.

34χρονη ή γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

35χρονη η γυναίκα που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι.

33χρονη και κοκκινομάλα η γυναίκα που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα.

Ρε παιδί μου λες και το έχει η ηλικία.

Μήπως ορισμένες γυναίκες δεν αντέχουν το γεγονός ότι πλησιάζουν την 4η δεκαετία της ζωής τους και σαλεύουν ;

Βέβαια από την άλλη σκέφτομαι ότι όλες αυτές οι ακραίες συμπεριφορές  προέκυψαν μετά από την δύσκολη περιόδο της καραντίνας που όλοι μας δεχτήκαμε σοβαρές ψυχολογικές πιέσεις.

Φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αντέξανε και τους βγήκε αυτή η πολύ επιθετική συμπεριφορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση με το βιτριόλι ένα χρόνο και την πραγματοποίησε μετά την λήξη της καραντίνας.

Το ίδιο είναι πιθανό να συνέβη και στην περίπτωση της μικρής Μαρκέλλας αφού αποδυκνείεται ότι η κοκκινομάλα την παρακολουθούσε καιρό αλλά επέλεξε να την αρπάξει μετά την περίοδο του εγκλεισμού.

Για αυτούς τους ανθρώπους που έτσι και αλλιώς είχανε σοβαρά θέματα ψυχολογικής φύσεως το “μένουμε σπίτι” ήταν καταστροφικό.

Και η δεύτερη σκέψη που μπορεί να υπήρχε και να τους σταματούσε τόσο καιρό, στην διάρκεια της  καραντίνας εξαφανίστηκε, και με την πρώτη ευκαιρία ορμήξανε για να κάνουν κακό.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σίγουρα  οι γυναίκες δεν είναι καλά στα μυαλά τους.

Μάλιστα στην περίπτωση της 33χρονης κοκκινομάλας η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή αφού ήταν και παλιά γειτόνισσα της μικρής Μαρκέλλας την οποία και γνώριζε για αυτό και μπόρεσε να παραπλανήσει.

Η 33χρονη όπως είπε στους Αστυνομικούς είχε ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις και επιθυμίες τις οποίες και επέλεξε την μικρή Μαρκέλλα για να εξωτερικεύσει.

Δηλαδή ρε παιδιά είναι να τρελαίνεσαι ….

Με αυτά που γίνονται θα σαλέψουμε και εμείς.

 

Στις 7 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα  και όχι στις 11 θα ανοίξουν φέτος τα σχολεία.

Αυτό ανακοίνωσε το Υπουργείο Παδείας βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια που θέλανε τη νέα σχολική χρονιά να ξεκινάει ακόμα και μέσα στο δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να φτιάξει ο καιρός για να μπορέσει να βγει ο κόσμος και να δουλέψουν οι επιχειρήσεις.

Με τα μπουρίνια και τα αστραπόβροντα πάμε πίσω και χάνουμε και άλλο πολύτιμο έδαφος.

 

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Θα τα πούμε και πάλι το πρωί της Δευτέρας , πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης