• 4 Μαΐου 2024,

234 euro ο βασικό μισθός στην Βραζιλία

 234 euro ο βασικό μισθός στην Βραζιλία

Είδατε πως τα φέρνει η ζωή ;
Το μουντιάλ που έγινε στην Βραζιλία ήτανε το χειρότερο όλων των εποχών για την Εθνική Βραζιλίας που αν και έφτασε στην φάση των ημιτελικών τελικά ξευτιλίστηκε αφού ΄σε δύο παιχνίδια έφαγε 10 γκόλ.
Αν αυτό το μουντιάλ γινότανε σε άλλα χώρα είναι σίγουρο οτι η Εθνική Βραζιλίας δεν θα περνούσε στην φάση των νόκ – άουτ παιχνιδιών.
Αυτό το μουντιάλ για την Εθνική Βραζιλίας έτσι όπως εξελίχθηκε ήτανε ένας εφιάλτης που έχει επηρεάσει και θα επηρεάσει γενικότερα την ζωή στην χώρα του καφέ αφού όλοι λένε οτι για την Βραζιλία και οχι μόνο για την Εθνική Βραζιλίας το πάρτι τελείωσε εδώ και καιρό.
Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και προέρχονται κυρίως απο τα οικονομικά αδιέξοδα των Βραζιλιάνων που δεν αντέχανε να βλέπουν να φτιάχνονται ένα σωρό γήπεδα αξίας εκατομμυρίων ευρώ και οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι να μην έχουν να φάνε.
Για τον λόγο αυτό και πρίν αλλα και κατά την διάρκεια του μουντιάλ κάθε βράδυ έπεφτε ξύλο στις μεγαλύτερες πόλεις της Βραζιλίας με αποκορύφωμα τα επεισόδια που έγιναν μετά την 7άρα της Γερμανίας που ήτανε και το κερασάκι στην τούρτα.
Μια ενδεχομένως καλή πορεία της Βραζιλίας και κατάκτηση του μουντιάλ σίγουρα θα μαλάκωνε τους αγανακτισμένους Βραζιλιάνους που στο τέλος μπορεί να σκεφθότανε οτι άξιζε τελικά ο κόπος αφού η Εθνική τους ομάδα , το καμάρι τους, σήκωσε την πέμπτη κούπα στην κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου.
Αλλα δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.
Η ομάδα πολύ κακή ξευτιλίστηκε , διασύρθηκε και έτσι οι αγανακτισμένοι Βραζιλιάνοι βρήκανε και άλλο λόγο για να κάνουν σαματάδες και φασαρίες.
Οταν ο βασικός μισθός στην Βραζιλία είναι 234 ευρώ και αυτή η διοργάνωση κόστισε εκατομμύρια ευρώ καταλαβαίνετε οτι είναι αδύνατο να κρατήσεις ψύχραιμους τους Βραζιλιάνους.
Είναι χαρακτηριστικό έως ανατριχιαστικό ένα γράμμα που έγραψε ένας έλληνας που ζεί στην Βραζιλία για την ζωή στην Βραζιλία.
Είναι η Βραζιλία που σταμάτησε να βγάζει παικταράδες φαντεζί παρά μόνο αμυντικά χάφ και στόπερ.
Κατά τα άλλα αγαπητοί αναγνώστες πάμε καλά . σίγουρα μπορούμε να πάμε καλύτερα και σύμφωνα με την ΕΜΥ περιμένουμε απο την Τρίτη και μετά βροχές που θα είναι παροδικές και θα μας συνοδεύσουν μέχρι τα τέλη της άλλης εβδομάδας.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.
Εύχομαι καλή εβδομάδα και καλή υπομονή.
Μην έχετε την εντύπωηση οτι η Ελλάδα της κρίσης απέχει πολύ απο την Βραζιλία που μας περιέγραψε ο έλληνας που ζεί χρόνια στην Βραζιλία μέσα απο ένα γράμμα ίσως και ανατριχιαστικό.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης