• 20 Απριλίου 2024,

Κούραση , σύγχυση , αδυναμία , αδυναμία λήψης αποφάσεων

 Κούραση , σύγχυση , αδυναμία , αδυναμία λήψης αποφάσεων

H καθημερινή βροχή κρουσμάτων έχει αφοπλίσει την κυβέρνηση που πραγματικά φαίνεται να πηγαίνει στα χαμένα και παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας στην λήψη αποφάσεων  που θα μας φέρουν πιο κοντά στο τέλος της πανδημίας αλλά  παράλληλα θα ζωντανέψουν και τις οικονομικές δραστηριότητες της ζωής μας.

Υπάρχουν λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις που κάνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και κυρίως δεν υπάρχει μία κοινή στρατηγική.

Τις διαφωνίες της επιτροπής των λοιμωξιολόγων φαίνεται να πληρώνει η κοινωνία που στο πλαίσιο του restart που θέλει να πραγματοποιήσει κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

Άλλα λέει την Δευτέρα η επιτροπή αλλά υπόσχεται η κυβέρνηση την Τετάρτη  και άλλα γίνονται την Παρασκευή.

Ενώ ήμασταν σίγουροι ότι η εστίαση και τα καφέ θα ανοίξουν πριν το ΠΑΣΧΑ τελικά πάμε για μετά το ΠΑΣΧΑ και βλέπουμε.

Ενώ ήμασταν σίγουροι ότι φέτος θα κάνουμε ΠΑΣΧΑ στα χωριά μας έστω και με αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας τελικά φαίνεται ότι και αυτό το σχέδιο να ναυαγεί και να μένουμε με τις σούβλες στα χέρια στα μπαλκόνια των σπιτιών.

Ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του ο καθένας κάνει την πρόταση του αλλά κανείς δεν μας λέει με σιγουριά τι τελικά θα ισχύσει.

Υπάρχουν επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ακόμα και σήμερα με αυτά  τα κρούσματα θα βοηθούσε η έναρξη της εστίασης και των καφέ σε ανοιχτούς χώρους, ότι θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε φέτος ένα πιο παραδοσιακό ΠΑΣΧΑ αλλά πέφτουν πάνω στις αντιδράσεις των άλλων μισών  που πιστεύουν ακριβώς τα αντίθετα.

Και στην μέση  βέβαια όλοι εμείς που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε , ποιόν να ακούσουμε και ποιόν να πιστέψουμε.

 

Φαίνεται ότι με την ψυχρή εισβολή της Πέμπτης γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε πιο ουσιαστικά στην άνοιξη από την οποία περιμένουμε σίγουρα περισσότερο ήλιο και σίγουρα καλύτερες θερμοκρασίες.

Τα λέω όλα αυτά γιατί μέχρι και προχθές το Υψάριο απέναντι ήταν μπίμπα στο χιόνι.

Είμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη και δεν έχουμε γευτεί ακόμα την ορίτζιναλ γεύση της άνοιξης.

 

Καλά τώρα καταλάβανε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μάνο Φουρθιώτη ;

Διπλή εισαγγελική έρευνα για οικονομικές απάτες.

Προσπάθησε λέει να «φάει» χρήματα από το πρόγραμμα ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ δηλώνοντας ότι παίρνει μισθό 80.000 ευρώ όταν λίγους μήνες πριν ο μισθός που δήλωνε ήταν κάτω από 1000 ευρώ.

Το θέμα είναι ότι όσο θα ψάχνουν οι εισαγγελείς τόσο θα βρίσκουν αφού ο Μάνος είναι μία κατηγορία από μόνος του.

 

Ο κόσμος θέλει όσο τίποτα να αφήσει πίσω του και οριστικά αυτή την περιπέτεια της πανδημίας και πλέον εμβολιάζεται με μανία.

Δεν τον σταματάνε ούτε οι ενδεχόμενες παρενέργειες του  εμβολίου της Astra Zenecca για το οποίο έχουμε ακούσει τόσα πολλά αλλά επίσημα προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.

Εμβόλιο να ναι και ότι να ναι …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης