• 6 Μαΐου 2024,

Με τρεχαντήρι ο Μένιος το Σαββατοκύριακο στα Κουφονήσια

 Με τρεχαντήρι ο Μένιος το Σαββατοκύριακο στα Κουφονήσια

Πάντως με όλες αυτές τις βιταμίνες που πλακωθήκαμε φέτος το χειμώνα για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας μέχρι να εμβολιαστούμε έχετε καταλάβει ότι εξαφανίσαμε όλες τις υπόλοιπες ιώσεις.

Η μονομαχία ήταν πλέον για δύο με τον Covid να κερδίζει και να χάνει μάχες μέχρι το μεγάλο νοκ άουτ που έρχεται με τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

Η αίσθηση ότι θα πάμε καλύτερα από όσο νομίζουμε και περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι συνεχίζει να υπάρχει απλά αυτή η αίσθηση για να γίνει πράξη θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και οι πολίτες των χωρών που αποτελούν τις μεγαλύτερες δεξαμενές από τις  οποίες αντλούμε τους περισσότερους τουρίστες κάθε καλοκαίρι.

Εδώ για την δική μας περιοχή έχει μεγάλη σημασία να έχουν εμβολιαστεί αρκετοί Βούλγαροι και Ρουμάνοι γιατί όσο περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί τόσο περισσότεροι θα έρθουν και προς τα εδώ.

 

Ο τούρκος παραγωγός και του ελληνικού Survivor θέλει παράταση του παιχνιδιού γιατί τα νούμερα που κάνει αυτό το φετινό Survivor κάνουν πολλούς πλούσιους.

Αντί λοιπόν να τελειώσει το παιχνίδι τέλη Ιουνίου θέλει να τελειώσει αρχές Ιουλίου και αυτό θα γίνει με μία σημαντική αύξηση των χρημάτων των παικτών που έχουν απομείνει στο παιχνίδι και η οποία μπορεί να αγγίξει και το 100%.

Είναι γνωστό ότι με τα λεφτά όλα λύνονται.

Αυτό το ξέρει καλά ο παραγωγός ο Ατσούν ο οποίος μπόρεσε με μία απλή  κίνηση να πάρει και το ΟΚ των παικτών που συμφώνησαν σχετικά εύκολα να κάτσουν μερικές εβδομάδες παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο με το αζημίωτο πάντα  …

Όταν μπαίνει στο παιχνίδι το χρήμα κάθε είδους αναστολές εξαφανίζονται …

 

Με διήμερη άδεια και  εκδρομή στα Κουφονήσια θέλει να συνεχίσει τον εγκλεισμό του ο Μένιος στο Κορυδαλλό.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα διήμερης άδειας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει και φέτος , όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο , μέσα στον Μάη να βρεθεί στα αγαπημένα του Κουφονήσια.

Και αυτή η εκδρομή είναι στο πλαίσιο της αγωγής που παρακολουθεί για την καλή του ψυχολογική κατάσταση.

Το μόνο που δεν διευκρινίζει στο γραπτό αίτημα που έχει καταθέσει προς την Διοίκηση των φυλακών είναι το μέσο με το οποίο θα ήθελε να μεταβεί στον αγαπημένο του προορισμό.

Αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας θέλουν τον Μένιο αν τελικά πάρει την πολυπόθητη άδεια να φτάσει στα Κουφονήσια με τρεχαντήρι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά να χαίρεστε τον καλό , καλοκαιρινό καιρό και αν ετοιμάζεστε για άνοδο της θερμοκρασίας από  αύριο Παρασκευή.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης