• 7 Μαΐου 2024,

28 Οκτωβρίου όπως 28 Αυγούστου και τα μυαλά στην θάλασσα !

 28 Οκτωβρίου όπως 28 Αυγούστου και τα μυαλά στην θάλασσα !

Το τριήμερο που μόλις πέρασε θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι παρά καλοκαίρι  και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πριν ή μετά την παρέλαση κάνανε μια βουτιά στην θάλασσα που είναι στα καλύτερα της.

Αρκετός κόσμος έξω , πολλά τραπεζάκια κάτω από τον ήλιο  και όλες οι ταβέρνες γεμάτες !

Γενικότερα το τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη είχε πολύ έξω και είχε και πολλούς Τούρκους τουρίστες.

Ελάχιστοι Βούλγαροι και πάρα πολλοί Τούρκοι που πρέπει να είχανε κάποια αργία και εμφανίστηκαν τόσοι πολλοί στην πόλη μας.

 

Αρκετός κόσμος και στην παρέλαση που τα τελευταία χρόνια ξεκινάει (και πολύ σωστά)  πρώτα με τα σχολεία , και ακολουθούν οι διάφοροι Σύλλογοι που μπορεί να είναι και πάνω από 20 !

 

Ή μέρα τελείωσε με μία επετειακή ελληνική ταινία αφού και πάλι είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετές.

Περίπου την ίδια ώρα το βράδυ του Σαββάτου έπαιζαν από διάφορα κανάλια  « Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» , «Υπολοχαγός Νατάσσα» το «ΟΧΙ» και βέβαια η ταινία «Κονσέρτο για πολυβόλα».

Πρώτες στις προτιμήσεις των τηλεθεατών σίγουρα  οι ταινίες της Αλίκης  « Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» και «Υπολοχαγός Νατάσσα» που  γυρίστηκαν με ένα χρόνο διαφορά.

Το ΄69 «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» και το ‘70 η «Υπολοχαγός Νατάσσα».

 

Όπως και να έχει έχουμε αφήσει πίσω μας την Εθνική επέτειο και έχουμε βάλει πλώρη για τον μουντό και αρκετά στενάχωρο Νοέμβριο.

Τον Νοέμβριο παιδιά ο χειμώνας και με την βοήθεια της αλλαγής της ώρας μας την πέφτει από παντού !

 

Είναι καθημερινό και ανελέητο το σφυροκόπημα της Γάζας από το Ισραήλ που έχει βαλθεί να την εξαφανίσει από τον χάρτη χωρίς να χρειαστεί η χερσαία επέμβαση που μπορεί να κρύβει αρκετές παγίδες και ίσως για αυτό δεν την τολμούν ακόμα.

Από τα τελευταία μόνο χτυπήματα ανακοινώθηκε ότι χάσανε την ζωής της πάνω από 8.000 Παλαιστίνιοι.

 

Καταλαβαίνετε ότι αν συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί με αυτούς τους ρυθμούς σε μερικές εβδομάδες στην Γάζα θα μείνουν μόνο τα τούνελ !

 

Καλός ο καιρός και τις επόμενες ημέρες με πολύ καλές θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς κελσίου.

Υπάρχει μία καιρική αστάθεια προς το τέλος της εβδομάδας που θα δούμε αν και πως θα εξελιχθεί.

 

Ο Νοέμβριος που είναι δύσκολος μήνας γιατί μας επηρεάζει πολύ ψυχολογικά πρέπει να τον σπρώξουμε να περάσει γρήγορα για να έρθει ο εορταστικός Δεκέμβριος.

Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα στολίδια  και φέτος θα κάνουν την εμφάνιση τους το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας.

Καλημέρα και καλή δύναμη !

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης