• 28 Μαρτίου 2024,

2o Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής και Νοσηλευτικής Ογκολογίας στο Lucy

 2o Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής και Νοσηλευτικής Ογκολογίας στο Lucy

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 2ου Επιστημονικού Συμποσίου Χειρουργικής & Νοσηλευτικής Ογκολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα.

Την οργάνωση του συμποσίου έχει αναλάβει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με την Θωρακοχειρουργική Ογκολογική Κλινική του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ». Το συμπόσιο που πλέον είναι θεσμός, θα πλαισιώσουν και φέτος Πρόεδροι & Ομιλητές, εξέχουσες προσωπικότητες της ιατρικής κοινότητας, με βαθειά γνώση του θέματος και μεγάλη κλινική εμπειρία.

Στόχος του συμποσίου είναι η ενημερώση των συναδέλφων για τις εξελίξεις στον τομέα της Χειρουργικής & Νοσηλευτικής Ογκολογίας, η συζήτηση για τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας καθώς και η διεξαγωγή εποικοδομητικού διαλόγου. Ιδιαίτερης σημασίας θα είναι η συζήτηση για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την σκοπιά των τεχνοκρατών της υγείας. τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα καθώς και οι μελλοντικές προοπτικές στη μεταμνημονιακή εποχή.

Συντονιστής του συνεδρίου είναι ο Δρ. Νικόλαος Μπαρμπετάκης,  MD, PhD, PostDoc Dipl, Χειρουργός Θώρακος, Υπεύθυνος, Θωρακοχειρουργική – Ογκολογική Κλινικής Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

 

Διαβάστε επίσης