3.000 Έλληνες στο Ντουμπάι το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς για το μεροκάματο !

 3.000 Έλληνες στο Ντουμπάι το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς για το μεροκάματο !

3.000 Έλληνες βρέθηκαν στο Ντουμπάι  για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Όλοι πήγανε για δουλειά και κανείς για το ρεβεγιόν.

Οι περισσότεροι  είναι υπάλληλοι σε εταιρίες που έχουν εκεί την έδρα τους.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για διακοπές.

Και αν δεν μας πείραξε καθόλου το γεγονός ότι βρέθηκαν στο Ντουμπάι για να αποφύγουν τις απαγορεύσεις και την καραντίνα της Ελλάδας  μας πείραξε ότι δεν το παραδέχτηκαν και σκαρφίστηκαν διάφορες αστειότητες προκειμένου να δικαιολογήσουν την παρουσία τους την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην πόλη αυτή.

Θα εκτιμούσαμε και θα παραδεχόμασταν την ειλικρίνεια τους .

Από την στιγμή που αποφασίζεις να ταξιδέψεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι δεν υπάρχει λόγος να μην το παραδεχτείς.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί , αν και ελάχιστοι, που είπανε την αλήθεια , ότι ταξιδέψανε στο Ντουμπάι  τις ημέρες αυτές  για να πιούνε σαμπάνια από το γοβάκι,  που λέει και το τραγούδι.

 

Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο παρά την βούληση της κυβέρνησης , αν αυξηθούν τις επόμενες ημέρες τα ημερήσια κρούσματα να ματαιωθεί η επαναλειτουργία των Δημοτικών σχολικών και των Νηπιαγωγείων που έχει προγραμματιστεί  για την Δευτέρα 11 του μήνα.

Μακάρι να μην έχουμε κάνα απρόοπτο και να πάνε όλα καλά και να ανοίξουν τα σχολεία για να παίρνουν σειρά και άλλες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Έπρεπε να φτάσουμε στις αρχές του Γενάρη για να ακούσουμε για πρώτη φορά τους μετεωρολόγους να μιλάνε για την επέλαση ενός ψυχρού μετώπου που θα επηρεάσει και την δική μας χώρα η οποία μέχρι και σήμερα ζει ένα παρατεταμένο Φθινόπωρο με ισχυρούς νοτιάδες .

Λέτε να έχουν δίκιο όλοι αυτοί που μιλάνε για χειμώνα το δεύτερο 15νθήμερο του Γενάρη ;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες και στην περιοχή  της Καβάλας γίνανε αρκετές κρούσεις σε ιδιοκτήτες  για ενοικιάσεις των σπιτιών τους  για ένα μόνο βράδυ ,αυτό της παραμονής της πρωτοχρονιάς, προκειμένου να βρεθούν παρέες και να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες δεν πήρανε το ρίσκο και αρνήθηκαν τις σχετικές προτάσεις αφού αυτά που θα πληρώνανε αν κάτι στράβωνε θα ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που θα βγάζανε από την ενοικίαση του ακινήτου τους για ένα μόνο βράδυ.

 

Χωρίς τον καθιερωμένο αγιασμό των υδάτων ο προχθεσινός εορτασμός των Θεοφανείων στις περισσότερες πόλεις  με τους πιστούς όμως να προσέρχονται κανονικά στις ενορίες για την λειτουργία με την  εκκλησία αυτή την φορά να ζορίζεται να πειθαρχήσει με τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο κορωνοϊός όμως δεν κάνει διακρίσεις και ψάχνει πάντα την ευκαιρία για να «χτυπήσει».

Ας είμαστε προσεκτικοί και ας μην του δίνουμε αυτές τις ευκαιρίες μέχρι να εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού.

 

Από σήμερα Πέμπτη νομίζω ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε και στις διατροφικές μας συνήθειες προ εορταστικής περιόδου γιατί είναι αλήθεια ότι ξεφύγαμε πολύ και λόγω καραντίνας.

Όταν είσαι μέσα όλη μέρα τι θα κάνεις ;

Θα τρως  και θα πίνεις !

Από σήμερα τέλος και στο φαί και στο πιοτό.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης