• 19 Μαΐου 2024,

3 Δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας

 3 Δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

  1. «Ενίσχυση για την Ίδρυση Επιχειρήσεων, Κατά Προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακές Στρατηγικές Έξυπνης Εξειδίκευσης»
  2. «Ενίσχυση για τον Εκσυγχρονισμό- Αναβάθμιση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων, κατά Προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»
  3. «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας, Έρευνας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στους κλάδους της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διαχειριστική Έργων Στήριξης ΜΜΕ – Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων :

  • «Ενίσχυση για την Ίδρυση Επιχειρήσεων, Κατά Προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακές Στρατηγικές Έξυπνης Εξειδίκευσης»
  • «Ενίσχυση για τον Εκσυγχρονισμό- Αναβάθμιση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων, κατά Προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»
  • «Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας, Έρευνας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στους κλάδους της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΕΣΤΟΣ» του Ξενοδοχείου GALAXY HOTEL – AIROTEL, Βενιζέλου Ελευθερίου 27, Καβάλα.

Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα (πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2521057200

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης