• 26 Οκτωβρίου 2021,

3 νέες προσθήκες για το Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

 3 νέες προσθήκες για το Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

Ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε εκ νέου στο γήπεδο εδώ και λίγες μέρες  όπου συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του με στόχο να να βρεθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας η Διοίκηση προχωράει σε ενίσχυση του ρόστερ με τρεις ποιοτικούς παίχτες. Ο 23χρονος πλάγιος αμυντικός Diego Politis ο οποίος πρόσφατα ήρθε από το εξωτερικό με προϋπηρεσία σε Ottawa Fury FC, FC Gatineau, Carleton University Men’s Soccer.

Ο πλάγιος χαφ Claudio Lapousi  από ΣΕΡΡΕΣ 1800 και ο επιθετικός Ιάσονας Παντελίδης με προϋπηρεσία σε Κ20 ΠΑΟΚ , ΑΟΚ Καβάλας, Κρηνίδες, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ορφέα Ελευθερούπολης και Βύρωνα Καβάλας.

Η Διοίκηση και η ομάδα του ΜΑ Ορφανίου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλό υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Υ.Σ. : Να επισημάνουμε πως η ομάδα μας τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον Covid σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας και συνεχίζει κανονικά τους εβδομαδιαίους ελέγχους με Rapid-Tests σε όλα τα εμπλεκόμενα άτομα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης