3 ώρες εθελοντικής δουλειάς από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

 3 ώρες εθελοντικής δουλειάς από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ανταποκρίθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πρόσκληση του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Συμμετείχε με ομάδα του στις έρευνες που έγιναν στην παράκτια περιοχή της Καλαμίτσας και δυτικότερα για να βρεθεί η αγνοούμενη- εκείνη την ώρα- 57χρονη συμπολίτισσα.

Ο ομάδα που είναι ιδιαίτερα δραστήρια όλο το έτος, χρησιμοποίησε το διασωστικό σκάφος που διαθέτει από το 2018. Όπως είπε στην Πρωινή ο εκπρόσωπος της ομάδας Γιάννης Πατρόπουλος,  το Λιμεναρχείο ενημέρωσε το παράρτημα Καβάλας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. Σε λιγότερο από μία ώρα η ομάδα ήταν έτοιμη και εργάστηκε συμμετέχοντας στις έρευνες από τη θάλασσα για τρεις ώρες.

Είμαστε όλοι οι εθελοντές, θύμισε ο Γιάννης Πατρόπουλος και σημείωσε ότι τα διασωστικό σκάφος πού κι άλλη φορά το έχουμε δει να συμμετέχει σε εκδηλώσεις στην πόλη υπάρχει στην Καβάλα από το 2018.

Αν και προωθήθηκε στο παράρτημα Καβάλας από την κεντρική διοίκηση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με τη βοήθεια του παραρτήματος και τοπικών φορέων συντηρείται και είναι πάντα λειτουργικό και έτοιμο. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν, κατέληξε Ο κύριος Γιάννης Πατρόπουλος.

Διαβάστε επίσης