• 5 Μαΐου 2024,

31 Μαρτίου τελειώνει το έργο της Ιχθυόσκαλας

 31 Μαρτίου τελειώνει το έργο της Ιχθυόσκαλας

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κομοτηνή, η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για τα θέματα του Νομού Καβάλας το πιο ενδιαφέρον είχε σχέση με το εκτελούμενο έργο ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας, ένα έργο που έλαβε κατά πλειοψηφία από την επιτροπή την 8η και τελευταία παράταση για την ολοκλήρωσή του.

Η εισήγηση της διοίκησης έκανε δεκτή την πρόταση της υπηρεσίας προκειμένου το έργο να πάρει παράταση ως τις 31 Μαρτίου του 2016. Μέχρι τότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.

Η υπηρεσία εξηγούσε ότι ο ανάδοχος θίγεται και πάλι από τα capital control στη διαδικασία να φέρει στην Ελλάδα απαραίτητο εξοπλισμό για την ολοκλήρωση του έργου.

Τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι, διαφώνησαν με την εισήγηση, την καταψήφισαν, δύο μάλιστα από αυτούς είναι περιφερειακοί σύμβουλοι Καβάλας. Πρόκειται για τον Παντελή Λασκαρίδη και τον Τάσο Τσαβδαρίδη, ενώ η 3η αρνητική ψήφος προέρχονταν από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Φώτη Καραλίδη.

Μετά την απόφαση που κατά πλειοψηφία έλαβε την Τετάρτη η οικονομική επιτροπή το έργο ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας πρέπει πάση θυσία να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου.

 

Διαβάστε επίσης