• 14 Μαΐου 2024,

No comment

 No comment

Δεν τον βλέπουμε καλά τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ που μπαίνουν σε νέες ακόμα πιο δύσκολες περιπέτειες μετά τις διαγραφές  Τζουμάκα, Βίτσα , Φίλη, Σκουρλέτη.

Αυτοί που μείνανε ή θα ανατρέψουν τον Κασσελάκη ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί.

Έτσι όπως τα διαβάζουμε και τα ακούμε τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να συμβεί το δεύτερο αν και κάποιοι ήδη μέσα στο κόμμα βάζουν και πάλι θέμα ηγεσίας.

Το ερώτημα είναι από όλη αυτή την περιπέτεια που είναι σίγουρο ότι θα πληγώσει τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που φαίνεται ότι παίρνει μπρος.

 

Οι γνωστές παθογένειες του Ελληνικού ποδοσφαίρου κάνανε την εμφάνιση τους και στο Κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που διεκόπη στο 50΄ λόγω ρίψης κροτίδων.

Η συνέχεια θα δοθεί στην ΕΠΟ και στα δικαστήρια αφού στην Ελλάδα ακόμα κουμάντο στα Ελληνικά γήπεδα κάνουν οι κάφροι υπό την ανοχή των διοικήσεων των ομάδων.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα βεγγαλικά και κροτίδες στα γήπεδα και οι  ομάδες των οπαδών που τα χρησιμοποιούν  να μην γνωρίζουν τίποτα.

Όλα γίνονται  υπό την γνώση και την ανοχή τους.

Αν δεν αποφασίσουν οι διοικήσεις των ομάδων  να ελέγξουν και να απομονώσουν τους κακούς οπαδούς τους δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

 

Το καλό είναι ότι αφήσαμε πίσω μας οριστικά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές με τους νικητές να σκέφτονται από τώρα την επόμενη ημέρα και τους ηττημένους να ψάχνουν να βρουν τα αίτια της ήττας τους.

Όπως και να έχει όλοι μαζί θα πάμε παρακάτω.

 

Αυτοί που θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ – λέει- θα φτιάξουν το νέο ΣΥΡΙΖΑ !

Καταλαβαίνετε ότι οι  αρχικές προβλέψεις για διάλυση του κόμματος από την στιγμή που πήρε την απόφαση να παραιτηθεί ο Τσίπρας άρχισαν να επιβεβαιώνονται.

 

Επανέρχεται η εκπομπή «στο σπίτι με τον ΜΕΓΚΑ» που ήταν ένας  πολύ καλός  λόγος για να μείνουμε το Σαββατόβραδο μέσα στα σπίτια μας.

Στην φετινή αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή συνοδοιπόρος της Κορομήλα θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τον καλεσμένο στην πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου που είναι στις 29/10.

 

Με πολύ καλό καιρό και η παρέλαση το Σαββάτο 28 Οκτωβρίου.

Αυτή η πρόβλεψη φαίνεται να μην αλλάζει και μαζί τα σχέδια μας για εκείνη την ημέρα.

 

Σκαρφαλώνει με γοργούς ρυθμούς στην κορυφή τηλεθέασης το σήριαλ του ΜΕΓΚΑ «Ναυάγιο» που έχει αποκτήσει πολύ γρήγορα το δικό του φανατικοί κοινό.

Ένα καλογυρισμένο  σήριαλ , ακριβή παραγωγή , με πολύ καλό καστ ηθοποιών.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης