Το Επιμελητήριο Καβάλας, μαζί με πλήθος τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνει την 37η Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, από τις 08:00 έως τις 14:00, στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Καβάλας.
Με το σύνθημα «Δώσε ζωή… είναι στο χέρι σου!», η διοργάνωση καλεί κάθε πολίτη να αφιερώσει λίγα λεπτά από τον χρόνο του για έναν σκοπό ύψιστης σημασίας: τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών. Όπως τονίζει το Επιμελητήριο Καβάλας στο κάλεσμά του:
«Όλες και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. 10″ ξοδεύουμε από τον χρόνο μας και μπορούμε να σώσουμε μία ζωή. Κανείς δεν περισσεύει από μια τέτοια προσπάθεια!». Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης, προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας.
Η συμμετοχή του κόσμου στις προηγούμενες αιμοδοσίες απέδειξε έμπρακτα ότι η τοπική κοινωνία της Καβάλας ανταποκρίνεται με θέρμη στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η φετινή, 37η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια αυτής της προσφοράς. Η αιμοδοσία σώζει ζωές. Γίνε κι εσύ κρίκος στην αλυσίδα ζωής.


