Οι ανιστόρητοι παραχαράκτες της ιστορίας

 Οι ανιστόρητοι παραχαράκτες της ιστορίας

«Δεν εξοντώθηκαν εκατομμύρια Εβραίοι από τους ναζί , δεν έγινε το Ολοκαύτωμα , δεν εξοντώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες τσιγγάνοι , ομοφυλόφιλοι , κομμουνιστές από τους ναζί , δεν κατέβασαν την μισητή σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό από την Ακρόπολη ο Σάντας με τον Γλέζο , δεν υπήρξε μαύρη τρομοκρατία και δολοφονίες αγωνιστών Ελλήνων και Ελληνίδων από τους προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλίτες , ο Αντόν – Τσαούς ήταν αντιστασιακός , δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο το 1973 , η χούντα δεν άφησε ελλείμματα …»

Ατελείωτος ο κατάλογος των ιστορικών γεγονότων, που προσπάθησαν και προσπαθούν να αναθεωρήσουν ή πιο σωστά να παραχαράξουν οι ανιστόρητοι παραχαράκτες της νεότερης Ελληνικής ιστορίας (και όχι μόνον).

Και όταν αυτά τα βλέπεις γραμμένα στις ιστοσελίδες των νεοναζί και των νεοφασιστών δεν δίνεις και μεγάλη σημασία , γιατί ΞΕΡΕΙΣ ότι πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα και για κοινούς παραχαράκτες.

Όταν όμως αυτά γράφονται από ανθρώπους νέους , κατά τεκμήριο μορφωμένους και μάλιστα αιρετούς εκπροσώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση , που εκλέχθηκαν με μια παράταξη που δεν είναι φασιστική , τότε δεν μπορείς να σωπαίνεις.

Η γερμανική πολεμική σημαία με την σβάστικα κατέβηκε από τον Σάντα και τον Γλέζο ,όσο και να σας ενοχλεί αυτό, το αίμα των νεκρών αγωνιστών του Πολυτεχνείου μπορεί να ξεπλύθηκε από τις μάνικες της χωροφυλακής , θα μένει όμως για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένη η εικόνα της ματωμένης Ελληνικής σημαίας στην ψυχή μας και στην καρδιά μας.

Σας παραπέμπω όλους εσάς , τους παραχαράκτες υμνητές της μαύρης προπαγάνδας , στα αρχεία των εφημερίδων , στα βιβλία που γράφτηκαν από ομάδες ιστορικών – ερευνητών και αν έχετε πάρει διαζύγιο με τις βιβλιοθήκες , μια περιήγηση στο διαδίκτυο θα σας διαφωτίσει.

«Απάτη ο τύπος» λοιπόν κύριε Φιλόσογλου , το ίδιο και το Πολυτεχνείο;

Θεωρώ ότι τα γραφόμενά σας , έστω και στο μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης , είναι ΥΒΡΙΣ προς τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς του μεγάλου πατριωτικού αντιφασιστικού πολέμου , είναι ΥΒΡΙΣ προς την ίδια την ιστορία.

Τέλος θα σας πρότεινα να διαβάσετε τα εξαιρετικά κείμενα στην «Πρωινή» του κυρίου Θεοδωρίδη και στην «Νέα Εγνατία» του κυρίου Γαμβρέλη.

Η ιστορία κύριε Φιλόσογλου ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ.

Μουρτασάγας Νίκος

Εκπαιδευτικός

 

Διαβάστε επίσης