• 19 Απριλίου 2024,

4ο ασημένιο μετάλλιο για το τμήμα Τοξοβολίας του ΑΣ «Αετού» Καβάλας (φωτογραφίες)

 4ο ασημένιο μετάλλιο για το τμήμα Τοξοβολίας του ΑΣ «Αετού» Καβάλας (φωτογραφίες)

Ο αθλητής του συλλόγου μας Θεοφάνης Κιτσόπουλος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με την νίκη του της δεύτερης (2ης) θέσης, σε Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου, που έγινε το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου 2022 στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία U21 ανδρών, στο ολυμπιακό τόξο.

Διοργανωτής του αγώνα ο ΣΚ.Ο.Α.Π. Θεσσαλονίκης, ο οποίος αγώνας διεξήχθη με πάρα πολύ καλές καιρικές συνθήκες, και έτσι ευνοήθηκαν οι περίπου 100 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, από όλα τα σωματεία της χώρας μας.

Ο σύλλογος μας δήλωσε συμμετοχή με τέσσερεις (4) αθλητές του (3 άνδρες και 1 γυναίκα), δυστυχώς όμως αναπάντεχα και έκτακτα προβλήματα, δουλειάς και υγείας, δεν επιτρέψανε την συμμετοχή δύο (2) εξ αυτών.

Η αναλυτική επίδοση του αθλητή μας είναι στον γύρο των 6χ6 βολών/3΄ = 36 συνολικά = 284 βαθμούς συνολικά με 7χ10άρια. Στον αγώνα συμμετείχε επίσης ο αθλητής μας Αθανάσιος Χάσπαρης στην κατηγορία του ολυμπιακού τόξου ανδρών, ο οποίος με επίδοση 288 βαθμούς με 5χ10άρια, κατετάγη 5ος.

Η προσπάθεια των αθλητών του τμήματος τοξοβολίας του συλλόγου μας, συνεχίζεται στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Φλώρινα 18 & 19 Ιουνίου 2022. Καλή μας συνέχεια.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης