• 20 Απριλίου 2024,

5η θητεία για το Νίκο Τσουμπάκη

 5η θητεία για το Νίκο Τσουμπάκη

Εντός των ημερών πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας, μετά την εκλογική διαδικασία της περασμένη Κυριακής. Πρώτος σε σταυρούς ήταν και πάλι ο Νίκος Τσουμπάκης που όπως φαίνεται θα εξασφαλίσει μία ακόμη 3ετη θητεία στην προεδρική θέση.

Αν ο κ. Τσουμπάκης εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος στη Θρακική Εστία Καβάλας θα είναι η πέμπτη κατά σειρά θητεία του. Όπως αφήνει να εννοηθεί αυτή θα είναι και η τελευταία, καθώς στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι να προσελκύσει νέα άτομα στο τιμόνι του συλλόγου.

Ο Νίκος Τσουμπάκης ρωτήθηκε σχετικά με το πόσο έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα στους τοπικούς συλλόγους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης κι απάντησε: «Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν από μια δεκαετία. Τώρα τα δεδομένα είναι πολύ δυσκολότερα, ωστόσο όλοι οι σύλλογοι προσπαθούν. Οι καιροί είναι δύσκολοι.

Η Θρακική Εστία πραγματοποιεί στοχευμένες ή ημερήσιες εκδρομές. Στις ημερήσιες εκδρομές οι συμμετοχές είναι πολλές. Αντίθετα, στις μεγάλες εκδρομές οι συμμετοχές λιγοστεύουν. Γι’ αυτό κι αποφεύγουμε να οργανώσουμε συχνά μεγάλες εκδρομές. Η Θρακική Εστία είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος αλλά τα μέλη του πρέπει να ανανεωθούν. Την προηγούμενη τριετία εγγράψαμε τουλάχιστον τριάντα νέα μέλη στο σύλλογο. Δίνουμε μεγάλο βάρος στα παιδιά. Ενώ μαζί με δύο ακόμη ιστορικά σωματεία της πόλης, το Λύκειο Ελληνίδων και τη Λέσχη Ποντίων, ετοιμάζουμε κοινή εκδήλωση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη».

Η Θρακική Εστία δε θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Αφού για την ίδια περίοδο έχει ετοιμάσει εκδρομή στη Σόφια κα τη Φιλιππούπολη. Η συμμετοχή στην εκδρομή από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου κοστίζει 130 ευρώ για διαμονή σε δίκλινο, 150 ευρώ για διαμονή σε μονόκλινο και παιδί σε τρίκλινο δωμάτιο 85 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης